Egyéb kategória

Ezt az érzést mindenki ismeri, aki rendszeresen szőrtelenít!

Számtalanszor elgondolkoztunk már azon, hogy mi a fenének születtünk szőrrel, ha utána egész életünkben azon vagyunk, hogy megszabaduljunk tőle újra és újra. Mert visszajönnek a kis gazok, sosem fogynak el. SOSE. Nincs elég gyanta és borotva a világon, amitől megszűnnének létezni, pedig igazán örülnénk, ha nem kellene több szőrproblémával küzdeni, ugye?
vous - 2015.11.07.
Ezt az érzést mindenki ismeri, aki rendszeresen szőrtelenít!

Mi megteszünk mindent ennek érdekében, és irigykedünk a pasikra, akik kevesebbet borotválkoznak, és akár félre is dobhatják a pengét, mondván, hogy szakállat növesztenek. Akárhogy is panaszkodnak a pasik, azért a nőknek több macera a test hajzatát kordában tartani, hiszen nekünk a lábunkat is borotválnunk kell. Íme a leggyakoribb dolgok, amiket minden nő átél a szőrtelenítés miatt.

Ajjaj! Kilátszik a hónaljam!

Igen, vannak napok, mikor nincs energiánk végighúzni a hónaljunkon a borotvát este, vagy éppen egyszerűen nem jutunk el a kozmetikusunkhoz, mert annyira tele van a határidőnaplónk teendőkkel. Ez addig nem is gond, amíg tél van, és a hosszú ujjú póló és nadrág jótékonyan fed és eltakar, de a melegebb napokon, a BKV járatain kapaszkodva, van az a pillanat, mikor rémülten elkezdünk fogadkozni, hogy még MA, amint hazaérünk, rohanunk a borotváért.

Minden áldott nap csinálni kell

Forrás:
your-anninmalcracker/tumblr

A szerencsések kibírják három napig is, de igen, szívből gyűlöljük, hogy nem tudunk elég ideig örülni bőrünk simaságának, csak aznap este, mikor leborotváltuk a kritikus részeket, és bekentük jó vastagon testápolóval. Másnap reggel már érezni, hogy ébredeznek az új szálak. Bök. Randizáskor kész rémálom a szitu, szinte menekülünk a simogató kezek elől, még akkor is, ha csak beképzeljük, hogy csipkebokormező nőtt a lábunkra.

Visszanő, és sok a vér

A kis szemét. Nem kopik ki, pedig valahol azért is szedjük le magunkról olyan elszántan, mert hiszünk benne, hogy egy nap elfogynak, eltűnnek, nem nőnek ki többé. Nope. Ráadásul a hajlatoknál tuti elvágjátok magatokat. Viszont ha túl vagytok az egész procedúrán, így érzitek magatokat:

Fáj. Fáj. Fáj.

Forrás:
kirmiaorkarma/tumblr

Mindegyik fáj valamilyen szinten. A gyantázáskor összeszorított fogakkal várjuk a fájdalmas rántást, az epilátor felér a tüzes vassal, a borotva pedig érzékennyé teszi a bőrt. Meg vagyunk mi áldva a szőrünkkel, komolyan. Főleg, mikor hív a pasi, hogy átjön, és sebtiben SZÁRAZ bőrön végighúzkodjátok a pengét. OMG.

Szőrtakaró ruhák reggele

Borotva? Felkelni előbb, hogy beiktassuk a szőrtelenítést vagy a sminkelést? Kösz, nem, inkább előhúzzátok a hosszú nadrágot és félrerakjátok az ujjatlan pólókat. A pluszalvásidő minden szőrt megér!

Ti mit utáltok a szőrtelenítésben?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.