Egyéb kategória

Apró trükkök, amit a csinos lányok minden nap csinálnak

A közhiedelemmel ellentétben a csinos lányok nem feltétlenül készülődnek órákig a tükör előtt, csak pár egyszerű trükköt vetnek be, hogy mindig jól nézzenek ki. Most eláruljuk, mik ezek!

vous - 2015.11.16.
Apró trükkök, amit a csinos lányok minden nap csinálnak

Nem, nem shoppingolnak minden nap, nem tervezgetik egész álló nap a szettjeiket, és nem próbálgatják órákig, hogy melyik rúzs áll nekik a legjobban. Csak pár egyszerű szokásuk van, amit ti is könnyedén beépíthettek a napirendetekbe.

Megtervezik a másnapi szettjüket lefekvés előtt

Ez nem nagy tudomány, csak egy 5-10 perces tervezgetés. Így reggelente biztosan nem fogtok pánikolni a készülődésnél, és 100%, hogy olyan csinosak lesztek, mint szoktatok.

Forrás:
Instagram.com/fashionsdream

Elég időt hagynak maguknak a reggeli készülődéshez

A divatos lányok nem 10 perccel munka előtt kelnek ki az ágyból, hanem hagynak elég időt ahhoz, hogy nyugodtan elkészítsék a hajukat, a sminkjüket, és még be is tudnak kapni pár finom falatot.

Inspirálódnak más divatos nőkből

Csak kövessetek be pár bloggert Instagramon és a Facebookon és görgessétek végig a képeiket, ha nem jut eszetekbe semmi izgalmas szett, vagy nem tudjátok, hogyan viseljetek egy bizonyos ruhadarabot. Higgyétek el, néha nagyon jól fog jönni!

Forrás:
Instagram.com/fashionsdream

Az alkalomhoz öltöznek

Ez egyszerűnek tűnik, de sokan mégsem gondolják át, miben illik megjelenni különböző alkalmakkor. Ne legyetek túl kihívóak a munkahelyeteken, ne menjetek magas sarkúban várost nézni, és ne féljetek kiöltözni egy esküvőre!

Válasszátok ki a tökéletes kiegészítőket

Egy szép nyaklánc a legunalmasabb szettet is fel tudja dobni, pontosan úgy, ahogy egy csillogó fülbevaló vagy karkötő. Azonban arra ügyeljetek, hogy ne essetek túlzásba!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.