Szívszorító módon segíti egy nő a beteg gyerekeket

Nincs is megrázóbb dolog annál, mint találkozni egy beteg kisgyerekkel. Viszont a legnagyobb öröm az, ha ezt a gyermeket mosolyogni láthatjuk. Szerencsére ezt Holly és Bree is így gondolják, akik a kemoterápián átesett kislányoknak segítenek abban, hogy igazi hercegnőnek érezhessék magukat.

Holly és Bree akkor indították el a projektjüket, mikor egy barátjuk lányát rákkal diagnosztizálták. Holly, aki akkor nővérként dolgozott, így nyilatkozott:

Nagyon szívszorító és meghatározó élmény a daganatos betegekkel együtt dolgozni. Tavaly ősszel találkoztam egy barátom kislányával, aki rákos lett. Ő nagyon csajos kislány, aki szereti a hercegnőket és lassan elveszíti a szép, hosszú haját.

Holly ezért egy Rapunzel-parókát készített a kislánynak halloweenra – így kezdődött minden. Az összes parókát kézzel készítik, céljuk, hogy megvédjék a gyerekek fejbőrét úgy, hogy közben hercegnőnek érezhessék magukat.

Forrás:
Facebook/The Magic Yarn Project

Létrehoztak egy Facebook-oldalt, ahol egyetlen célt fogalmaztak meg:

Puha és gyönyörű fonalból szeretnénk parókákat készíteni gyerekeknek, akik bátran harcolnak a rák ellen. Kérünk, csatlakozz hozzánk, hogy segíthessünk egy kis varázslatot csempészni az életükbe.

Forrás:
Facebook/The Magic Yarn Project

Ti is hozzá tudtok járulni a projekthez, amit ide kattintva nézhettek meg. Segítsetek a kis hercegnőknek, ha tudtok!

Forrás:
Facebook/The Magic Yarn Project