Egyéb kategória

Megvan, miért szeretnek bele a nők a rosszfiúkba!

A rosszfiúkra valahogyan mindig tapadnak a csajok. Mindegy, hogy kopasz, sáros valamiben, cigizik, túl sokat iszik, dúsgazdag, nem tiszta, furcsa, vagy másnaposan is szexi a borostája, miközben hanyagul feláll az ágyból. Van egy kisugárzása, amiről tudjátok, hogy rosszfiú, és kész. Döglötök utána, mint a veszett légy. De miért?
vous - 2015.11.13.
Megvan, miért szeretnek bele a nők a rosszfiúkba!

Hiszen megbízhatatlan, kiszámíthatatlan, megközelíthetetlen, megfejthetetlen, vele a jövőkép eléggé bizonytalan. Nem ragad le könnyen egy nő mellett, de akkor mégis miért kötünk ki mellettük? Tagadni nem ér, a számok is azt mondják, hogy 34%-kal hajlamosabbak vagyunk rosszfiút választani magunk mellé, mint amennyire a férfiak rossz kislányt.

Forrás:
pixabay

Az ok pedig egyszerű, a rosszfiúkra jellemző személyiségjegyek: vakmerőség, meggondolatlanság, impulzivitás, határozottság, függetlenség és magabiztosság egyszerűen vonzóak egy nő szemében, és ezek a tulajdonságok a túlélés szempontjából sem voltak másodlagosak. Kódolva vagyunk, na. Tudjátok, EVOLÚCIÓ.

A pénzes rosszfiúk sem kitalált sorozathősök, tényleg léteznek, a Scientific American kutatása szerint a tehetősebb réteg közül gyakoribb, hogy deviáns személyiségjegyekkel rendelkezik valaki, ám könnyebben alakítanak ki tartós kapcsolatot, mint a kevésbé jó anyagi helyzetben lévő társaik, és őket sokkal könnyebb is megtartani, mint az átlagos rosszfiúkat.

Forrás:
pixabay

Akárhogy is, néhány rosszfiú igazán nem árt egy leányzó életében, ha helyén kezeli a dolgot, és valljuk be, így kutatáson kívül van még egy ok, hogy bomlunk rosszfiúk után: meg akarjuk fejteni őket. Hiszünk abban, hogy a megközelíthetetlen külső mögött érző szív van, amit ti felszínre hozhattok. Ők pedig úgy sétálnak a csapdátokba, hogy ha ez nektek sikerült, akkor ti valamit nagyon tudtok.

Ki van ez találva.

Ajánlott cikkek