Egyéb kategória

Akcióban a NORIE Team – Vali kétgyermekes anyukából újra csábos nővé változott

Mamma mia, micsoda nő ez a Vali! – gondoltuk ezt már akkor is, amikor megérkezett hozzánk smink nélkül, egyszerűbb öltözetben. Viszont amikor belebújt a dögös ruhába, amit Dóri hozott neki, mindenki elégedetten bólogatni kezdett.

vous - 2015.11.15.
Akcióban a NORIE Team – Vali kétgyermekes anyukából újra csábos nővé változott

„44 éves anyuka vagyok. Két fiút és egy férjet nevelek. A nagyobbik fiam 20, kisebbik 15 éves. Már csak a kisebbik él velünk, mert a nagy egy éve Dániába ment főiskolára. A kicsi is elkezdte bontogatni a szárnyait – idén kezdi a középiskolát –, egyre kevesebb szüksége van az anyai gondoskodásra, és ezt elég nehezen viselem.

Most próbálok magamra találni és alkalmazkodni az újra 'gyermektelen' élethez. Elég nehezen megy, rettentően 'öregnek' érzem magam, és már nem is emlékszem, milyen volt, amikor még csak kettesben voltunk a kedvesemmel

– kezdte bemutatkozó levelét Vali.

Forrás:
Molnár Gábor

Forrás:
Molnár Gábor

„A frizurám évek óta változatlan: egyenes, és általában copfba fogom. Sminkelni szinte soha nem szoktam, nem is tudok. A mindennapi viseletem: pólók, nadrágok, csak ritkán ruhák. A fotókon utoljára 8-10 éve tetszettem magamnak.”

Reméljük, ezen azonnal tudunk változtatni, és mikor meglátod, Vali, hogy milyen gyönyörű fotók készültek Rólad, akkor nagyon büszke leszel magadra! Mi már az átalakítás napján azok voltunk Rád.

A legnehezebb dolog mindig az, hogy 1.: felismerjük a helyzetünket, 2.: megtegyük az első lépést. Vali megtette, és jelentkezett hozzánk, mert felismerte, hogy az életében egy olyan fontos ponthoz ért, amin nemcsak át kell siklani, hanem picit meg kell fűszerezni. Hogy még édesebb legyen az a pár hónap, amíg újra egymásra hangolódnak a férjével. Ebben segítettünk mi: mutattunk pár csábos sminktrükköt, frizurát, és jó néhány öltözködési tanáccsal is elláttuk Valit, aki nagyon boldog volt, mikor viszontlátta magát a tükörben.

Szeretnétek átalakulni ti is? Jelentkezzetek hozzánk az itt leírt módon!

Forrás:
Molnár Gábor

Köszönjük Valinak ezt a klassz napot, öröm volt együtt szépülni! Sok gyönyörű évet kívánunk neki a férje oldalán, vigyázzatok egymásra!

Forrás:
Molnár Gábor
Ajánlott cikkek