Egyéb kategória

Hivatalos bejelentést tesz a vélhetően HIV-fertőzött Charlie Sheen

Charlie Sheen „megdöbbentő személyes bejelentésre” készül, amivel valószínűleg a The National Enquier cikkét akarja megelőzni, amiben azt állítják, hogy HIV-fertőzött.

vous - 2015.11.17.
Hivatalos bejelentést tesz a vélhetően HIV-fertőzött Charlie Sheen

A színész nem mindennapi nemi életéről már évek óta terjednek a pletykák, miszerint pornószínésznők és sztriptíztáncosok sorra fordultak meg az ágyában, egyesek azt állítják, több mint 5000 partnere volt. Azt pontosan nem tudni, mikor és hogyan kaphatta el a vírust, vagy hogy hány embernek adhatta át a fertőzést, de a The National Enquier másfél éves nyomozása során kiderült, hogy valószínűleg előző feleségét is megfertőzte – írja a Radaronline.

Forrás:
AFP/ Europress Fotóügynökség

Sokszor rendelt magához escortlányokat, akik nem tudtak arról, hogy Charlie HIV-fertőzött lehet. Tény, hogy orosz rulettet játszott a lányok életével, míg ők abban a reményben feküdtek le vele, hogy talán teherbe esnek, és egy életre megoldódnak a problémáik

– számolt be az Enquier egyik forrása.

A HIV-fertőzés elsősorban szexuális úton terjed, nemi váladékkal vagy fertőzött vérrel is átvihető. A legveszélyeztetettebbek a partnerüket gyorsan váltogató férfiak, az intravénás kábítószerektől függők és szexuális partnereik. A fertőzött szervezetben naponta közel 10 milliárd vírus képződik, az immunsejtek pusztulásának kíséretében. A lecsökkent immunsejtszám pedig a védekezőrendszer teljes legyengüléséhez vezet.

Ajánlott cikkek