Egyéb kategória

Havazás, forralt bor, karácsonyi vásár – Kerüljetek téli hangulatba a hétvégén!

Ha hihetünk az időjárás-előrejelzésnek, akkor jó hírem van: le fog esni az első hó. És mi következik a havazásból? Az, hogy itt a tél, amivel pedig együtt jár a karácsonyi hangulat. Ehhez mérten összegyűjtöttem nektek a legjobb programokat, amiket a hideg idő ellenére is csinálhattok.

vous - 2015.11.20.
Havazás, forralt bor, karácsonyi vásár – Kerüljetek téli hangulatba a hétvégén!

Üljetek be egy romantikus filmre!

A napokban mutatták be az egyik új kedvenc romantikus filmünket, A szerelem útján című vígjátékot. Ha igazi csajos, szerelmes, szívmelengető hangulatba szeretnétek kerülni, akkor be kell ülnötök rá! A történet rávilágít arra, hogy bizony egyetlen éjszaka is elég ahhoz, hogy az egész életünk megváltozzon. Brooke ugyanis lekési az utolsó bostoni vonatot, így egy éjszakára New Yorkban ragad. Szerencsére egy utcazenész, Nick felajánlja, hogy segít neki hazajutni, azonban ahogy hajnalodik, szép lassan ráébrednek, hogy egyikük sem szeretné, hogy az éjszaka véget érjen…

Kortyolgassatok illatos forralt bort!

Ha kedvetek lenne egy pohár fűszeres, illatos forralt borral a kezetekben sétálgatni, akkor szombaton irány a Ráday utca! Három órától ugyanis kezdetét veszi a Forralt Bor Fesztivál, ahol az éttermek is különleges télváró menüvel és italokkal készülnek az estére.

Forrás:
pixabay.com

Bűnözzetek a sütifesztiválon!

Ezen a hétvégén kerül sor a második Sütemény és Tortafesztiválra, melynek témája a cirkusz lesz. Érdemes kilátogatniuk az édesszájúaknak, mert az ország legjobb cukrászdái és cukrászai várnak benneteket.

Forrás:
Giphy.com

Kerüljetek karácsonyi hangulatba!

Ha bízhatunk a meteorológusokban, akkor ezen a napon már akár szállingózhat is a hó. És hát mi hozná meg jobban a kedvünket a karácsonyhoz, mint a hó? Nyilván semmi! Úgyhogy ha tehetitek, sétáljatok ki a Vörösmarty térre, és nézelődjetek a Budapesti Adventi-és Karácsonyi Vásárban. Sose lehet elég korán elkezdeni az ajándékvásárlást!

Forrás:
Facebook/ Flyerz Magazin
Ajánlott cikkek