Egyéb kategória

Egy kisfiú legnagyobb álmát váltotta valóra a NASA

A NASA sok olyan projektet valósított már meg, amit eddig elképzelhetetlennek gondoltak az emberek, most viszont egy kisfiú álmát is sikerült valóra váltaniuk. Képzelhetitek, menyire örült neki!
vous - 2015.11.19.
Egy kisfiú legnagyobb álmát váltotta valóra a NASA

Brandon Staton egy híres projekt, a Humans of New York fotósa, aki segédkezett abban, hogy egy kicsi fiú álma végre megvalósuljon. Brandon éppen egy külső helyszínen fotózott, amikor észrevett egy fiút és az édesapját az utcán. A gyerek elmondta, mennyire csodálja az apját, aki riporter, és ő is ezt szeretné csinálni, ha felnő. Elárulta azt is, hogy ha riporter lenne, akkor valószínűleg arról írna egy sztorit, hogy a NASA ismét rakétákat indít útjukra az űrbe. Mindezt úgy tenné, hogy megkeresné a NASA igazgatóját, és megkérdezné, indítanak-e mostanában rakétákat az űrbe.

Ezután kiderült, hogy a NASA nagy rajongója Brandon blogjának, így egyből észrevették a kisfiúról és édesapjáról feltett képet, ami mellé a kisfiú nagy álmát is leírták. Nem is várt sokáig a NASA, és egyből egy kommentben válaszolt a Facebookon. Szinte elolvad a szívünk, ha belegondolunk, mennyire örülhetett a srác ennek az üzenetnek.

Forrás:
Facebook/Humans of New York

A NASA pedig így válaszolt:

Új rakétát fogunk indítani az űrbe. A világ legerősebb rakétájává szeretnénk fejleszteni a NASA Space Launch System nevezetű rendszerét, hogy a NASA Orion űrhajóját a legtávolabb repítse az űrben. Először is a Hold körüli pályán keringve, aztán egy messzebbi utazásra egészen a Marsig.

Pontosan úgy, ahogy egy komolyan feltett újságírói kérdésre illik válaszolni. A kisfiúnak pedig már meg is van élete első sztorija!

Ajánlott cikkek