5 megható film, amin még a pasik is elsírják magukat

5 megható film, amin még a pasik is elsírják magukat

A fiúk ritkábban engedik meg maguknak a sírást, mint mi, nők. És bár ők azt gondolják, ez a keménység jele, korántsem az. Sőt, valljuk be, szeretjük, ha megmutatják érzékeny oldalukat, pláne, ha együtt pityereghetünk velük a legszebb filmeken.

Az természetes, hogy mi, csajok zokogunk egyes filmeken, mert hol látni olyan szerelmet, mint Noah-é és Allie-é a Szerelmünk lapjaiban? De az, hogy a pasik ezen elsírják magukat, szinte kizárt. Az oké, hogy az ilyen szerelmes sztori nem hatja meg őket, de bizony van olyan film, ami a kemény pasiszívet is megremegteti, és az nagyon szexi. Most olyan filmeket hoztam nektek, amiken srácok is elsírják magukat.

Fel!

Ez a legszebb mese, amit az elmúlt években láttunk. Ha bevallják, ha nem, a férfiak is vágynak egy síron túl is tartó örök szerelemre. Nem csoda, hogy a pasikat is megríkatja.

Forrás:
GIPHY

Forrest Gump

Ha megkérdeznék a srácokat, hogy mi a kedvenc filmjük, a felük említené a Forrest Gumpot. Pedig az a jelenet, amikor találkozik a fiával... Pasikönnyfakasztó.

Forrás:
GIPHY

Marley meg én

A dögös Jennifer Anistontól biztosan elsírják magukat a pasik, hát még mikor a film végén Marley-től el kell búcsúzni. Ezen a ponton se női, se pasiszem nem marad szárazon.

Forrás:
GIPHY

Legenda vagyok

A srácok ebben a filmben totálisan elképzelik magukat Will Smith szerepében. Hősi halál és dicsőség egyenlő pár könnycsepp.

Forrás:
GIPHY

Őslények országa

Ezen a mesén nőttek fel, így nagyon fontos számukra. Amikor pedig Tappancs anyukája meghal, nem bírják magukat visszafogni. Mi sem.

Forrás:
GIPHY