Egyéb kategória

Tényleg működik a körömlakkozást forradalmasító spray? Végre valaki kipróbálta!

Nemrég robbant a hír: forradalmi újítás érkezett a körömlakkozásban, itt a körömspray. Ámultunk, nem jutottunk szóhoz, imádtuk, imádjuk. De tényleg működik? Egy lány kipróbálta!
vous - 2015.11.22.
Tényleg működik a körömlakkozást forradalmasító spray? Végre valaki kipróbálta!

A körömspray talán az elmúlt hetek legjobb híre volt. Fantasztikus találmánynak tűnik. Életeket megváltoztató, innovatív, minden túlzás nélkül.

Az eljárás egyszerű: egy alsó réteg átlátszó körömlakk, majd jöhet a móka legjobb része, a sprayfújás. Ismét egy színtelen réteg következik. Várni kell pár percig, majd meleg szappanos vízzel lemosni a felesleges lakkot.

Ennél a pontnál azonban nem árt vigyázni. Minél tovább várunk a lemosással, annál nehezebben fog lejönni a lakk a bőrünkről. Még így is egyszerűnek hangzik.

Tényleg működik?

Forrás:
www.nailsinc.com

IGEN! A lány elmondása szerint bevált a körömspray.

Igen, ez tényleg baromi jó. A két macerát leszámítva (alapréteg felkenése és a lakk lemosása) és a szúrós illat ellenére nagyon szuper. Még több árnyalatot szeretnék belőle! AKAROM!

A teljes beszámolót itt olvashatjátok.

Nos, már mi is nagyon szívesen kipróbálnánk. Reméljük, hamarosan Magyarországon is kapható lesz a körömspray!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.