Egyéb kategória

Angelina Jolie ismét tabukat döntöget: nyíltan beszélt a klimaxról

Angelina Jolie már nem először bizonyítja, hogy az élet több annál, mint ami az emberek fejében többnyire él. Sokadszor vállal fel egy olyan témát nagy nyilvánosság előtt, amit egyébként tabuként kezelünk. Most a klimaxról beszélt őszintén.
vous - 2015.11.24.
Angelina Jolie ismét tabukat döntöget: nyíltan beszélt a klimaxról

Emlékeztek, mikor Brad Pitt-tel együtt meséltek a rákról? És arra, mikor a közös filmjük kapcsán nyilatkozott a szexjelenetek forgatásairól? Angelina Jolie és Brad Pitt mindig is nyíltan beszélgettek a fontos, mély, intim dolgokról, és ez nagyon fontos üzenet a külvilágnak: ezt így is lehet.

Angie legújabban a menopauzájáról vallott. Noha a menopauza általában 50 év felett jelenik meg a nőknél, mivel a színésznő petefészkeit eltávolították a rák gyanúja miatt, a klimax tünetei előbb megjelentek nála. Jolie pedig fontosnak tartotta, hogy beszéljen erről, hiszen a köztudatban ez a korszak a nőiesség végét jelenti, szégyent, elhervadást. Egyáltalán, hallottatok valaha híres embert a menopauzáról beszélni? Angelina Jolie megkezdte a sort.

Függetlenül attól, hogy pótolom a hormonokat, nem leszek többé képes gyereket szülni, és ennek vannak hatásai. Eddig szerencsére nem voltak olyan szörnyű reakciók, de úgy érzem, nyugodt vagyok, jöhet bármi, egyszerűen csak mert ez az élet része. Igazából boldog vagyok, hogy ezt átélem, úgy érzem, felnőttem. Nem akarok újra fiatal lenni.

– mondta a Daily Telegraphnak adott interjújában.

Persze, ilyenkor felvetődik a kérdés, hogyan lesz így nő a nő? Mell nélkül, petefészkek, hormonok nélkül? Angelina szerint minden fejben dől el, ő műtét előtt is jól tudta, hogy nem fogja kevésbé nőnek érezni magát.

Én pontosan láttam, hogy ki vagyok. Brad nagyon világossá tette számomra, hogy mit lát bennem nőként, azt, hogy okos vagyok, gondoskodom a családról, nem pedig a fizikai testet.

Ezt pedig nem tudjuk kétségbe vonni, hiszen a színész számtalan módon kifejezte már, mennyire imádja feleségét, és mi is imádjuk őt, hogy ennyire nyíltan beszél a legfontosabb témákról, amik sokszor tabunak számítanak.

Ajánlott cikkek