Egyéb kategória

A 10 legjobb dolog abban, ha van egy fiútestvéretek

Egy fiútestvért minden lánynak kívánok, komolyan. Egy idősebb báttyal felnőni kész horror és a világ legjobb dolga szerintem, nem igazán tudnám elképzelni, mit kezdenék egy húggal vagy egy nővérrel. Valószínűleg csak néznék rá, mint egy ufóra.
vous - 2015.11.27.
A 10 legjobb dolog abban, ha van egy fiútestvéretek

Tény, egy fiú-lány tesóság során kicsit nagyobb a feszkó, de mégis, annyi minden pluszt kaphatunk általa, hogy megéri az a pár bunyó. Emlékszem, a bátyámmal egy fotelből néztük mindig az esti filmet, és miatta szerettem meg a legót, a kiskocsikat és a Terminátort. Az ő DVD-re égetett filmjeinek köszönhetem, hogy nem maradtam le hallássérülésem ellenére annyira a filmvilágról, és arra is emlékszem, hogy a sok hajtépés ellenére szépen össze tudtunk fogni. Olykor együtt raktuk rendbe a lakást, és vacsorát készítettünk anyuéknak, akik akkoriban a házunkon dolgoztak késő éjszakáig. Íme pár dolog, amiben minden fiútesós lány magára ismer és vallja: testvér nélkül nem élet az élet!

Forrás:
troyedaily.tumblr

Túlestek az összes pasiparán

Mivel szerelmesek lesztek az összes barátjába, akik gyakran lógnak vele, ezért gyakorlatilag az összes kínos tiniparán túlestek. Nyakig vörösödés és elnémulás találkozáskor, véletlenül törölközőben való összefutás, magas sarkúban bénázás.

Beleláttok a pasik világába

Elcsórjátok a pasis magazinjait, fura dolgokat találtok benne, és lassan derengeni kezd, hogy a fiúk gondolkozása milyen. Takarítotok utána, és az első összeköltözésnél a pasitokkal már lemondóan sóhajtotok, hogy ezután is takarítani kell. Ez ilyen férfidolog, mint ahogyan a hosszú zuhanyzás, rajongás az elektronikai cuccokért, satöbbi. Nektek az összeköltözés tulajdonképpen nem újdonság, mert tudjátok, milyen egy pasival élni.

,,Nincs is húgom/nővérem!”

Óhatatlan, de néha ez is kicsúszhat egy fiútestvér száján, és ez még hagyján, de ehhez néha lenéző, ‘ki ha én nem’ és ‘hagyj békén’ magatartás is társul. Igen, ilyenkor legszívesebben fenéken rúgnánk, vagy éppen az iránta érdeklődő barátnőnket beszéljük le róla: ,,Jézusom, mit eszel rajta? Egy bunkó!”

Forrás:
instalaugh.tumblr

Megvéd

Azonban ha komolyan kipécéz valaki, vagy elkeseredtek, megvéd, megvigasztal. Mert ezt csinálja egy tesó. Ha fiú, ha lány. Még ha kicsit nyersen is.

Megtudjátok: egy pasi szíve is össze tud törni

Mert a fiútesótok is szenvedett már lány miatt. Ha valami miatt, miatta hisztek abban, hogy más morcos pasi teste is érző szívet takar.

Elcsórhatjátok a ruháikat

Mert pasis ruhákat hordani jó. Emlékeztek, Eszter is megmutatta, milyen darabokat szeret kölcsönvenni az öccsétől!

Mindig számíthatsz rá

Tényleg. Ha kell, a világ végére is elvisz, kölcsönad, értetek megy a buliba. Szóval, segít.

Őszinte

Ha szerinte nagy a segged, akkor nagy a segged.

Vállalhatatlan dolgokat csináltok

Idétlen pofavágás, pukipoén, nyáladzás, szívatás, különféle csapdák állítása lakásban, kecsap cipőbe kenése, fogkrém a kilincsen. True story.

Tanultok egy kis önvédelmet

Forrás:
youbeokfollowyourheart.tumblr

Szerintem én az összes, egész életre való agresszióm kiadtam magamból a bátyám mellett. Ő kipusztította kábé félfejnyi hajhagymám, én meg szerintem a fél testéről lekarmoltam a bőrt. Még sose visítottam annyit emberre, mint rá, de ilyen ez a testvérháború. Ám nézzétek a pozitív oldalát: ha megtámadnak, tudjátok, hová kell célozni.

Ismerős, ugye? 🙂

Ajánlott cikkek