Egyéb kategória

Ezért megy el a kedvünk egy pasitól már az első randi előtt

Nincs jobb annál, mint mikor egy sikeres randi után hazafelé meséljük a legjobb barátnőnknek, milyen aranyos volt a srác, vagy ami még jobb, hazakísért, és a kapualjban elcsattant az első csók. De az élet nem tündérmese, van, amikor már a randi előtt elmegy a kedvünk a pasitól.
vous - 2015.12.05.
Ezért megy el a kedvünk egy pasitól már az első randi előtt

Mivel a férfiak sem tökéletesek, sokszor elkövetik azokat a hibákat, amiktől egy életre elmegy a kedvünk tőlük. Jöhet ezer virágcsokor, ezer bók, az oda nem illő tettek és szavak már belénk égtek.

Hogy mire gondolok?

Különös fotók

Két üzenetváltás után hajlamosak elküldeni a nemesebbik testrészükről készült – szerintük – nagyon előnyös fotót. Na, ez a PFÚJ kategória. Aztán amikor arra kerül a sor, hogy élőben is megcsodálhassuk, nem lesz őszinte az örömünk.

Forrás:
GIPHY

Hencegés

Igen, nagyon szép a kocsid, nagyon márkás a ruhád és nagyon trendi a hajad.

DE!

Ezt anélkül is tudjuk, hogy felvágnál vele. Arról nem is beszélve, hogy nem a kocsival és a drága ruhákkal szeretnénk megismerkedni. Hahó! Odabent is van valaki?

Forrás:
GIPHY

Túl sok bók, túl sok üzenet

Szép a szemed, szép a lelked, te vagy a legkülönlegesebb lány…

Egy bók még elragadóan bájos, kettő már lehet kínos, ennél több pedig már zavaró első randi előtt. Ugyanez a szabály érvényes az üzenetekre. Minden napszakban beköszönni nem kell!

Forrás:
GIPHY

„Látta”, de nem válaszol

Nincs annál idegtépőbb, amikor MI írunk a kiszemeltnek, de ő még csak válaszra sem méltat, pedig „látta”. Ha elfoglalt, természetesen megértjük, de legalább írjon ennyit:

Szia! Ne haragudj, most nem érek rá, később beszélünk!

Forrás:
GIPHY

Egy nem elég

Amikor már egy hónapja beszélgetünk, de azt látjuk, hogy más lányoknak írogat nyilvánosan a Facebookon, és más lányokkal tölt fel közös fotókat. Így mégis hogyan vegyük őket komolyan?

Kihagytam valamit? Írjátok meg!

Ajánlott cikkek