Egyéb kategória

Elájultok ettől a 3 éves zseni kislánytól!

Azt hittétek, menők vagytok kémiából? Nos, ha megismeritek a 3 éves Brielle-t, akkor minden eddigi kémia-önbizalmatok szertefoszlik. Ez a kislány ugyanis tudja az egész periódusos rendszert!
vous - 2015.11.29.
Elájultok ettől a 3 éves zseni kislánytól!

Most egy perc néma csendben megemlékezem a kémiaórákon produkált szerencsétlenkedéseimről. Mit nem adtam volna egy ilyen padtársért, akiről lemásolhatom az összes megoldást! Visszatérve Brielle-re, édesanyja a The Ellen Show-ban elmesélte, tavaly áprilisban vásárolni kezdték a különféle tudományos kártyákat, és a 3 éves tüneményes kislány memóriája beszippantotta az összes tudást.

Persze Ellen letesztelte a szőkeséget, de nem kellett csalódnia: nem csak a nevét tudta az egyes kémiai elemeknek a kislány, hanem még némi magyarázatot is fűzött hozzá. Ellen Facebookján így kommentálta az esetet:

Ez a kislány 3 éves, és ismer olyan kémiai vegyületeket, mint a szkandium és xenon. Én azt hittem, ezek rénszarvasnevek.

Megkérdezte Ellen azt is a kis zsenitől, hogy miket tanul még ezen kívül. A kislány pici gondolkozás után elárulta, hogy ő bizony az ország összes államát megtanulta, és azok fővárosait. Tudja Európa országait és elnökeit. Ellen pedig azt hiszem, mindannyiunk gondolatát fogalmazta meg ezzel a mondattal:

Hú, most elég rosszul érzem magam.

A bájos zsenit itt meg is nézhetitek élőben, végtelenül cuki, ahogyan a lila ruhájában válaszolgat Ellennek.

Ajánlott cikkek