Egyéb kategória

Chris Hemsworth szívfacsaróan szépen beszélt kislányáról

A legaranyosabb celebapuka címért sokan versenyben vannak, de most úgy néz ki, Chris Hemsworth beelőzött mindenkit.
vous - 2015.12.07.
Chris Hemsworth szívfacsaróan szépen beszélt kislányáról

Eddig úgy volt, hogy a legcukibb sztárapuka címért egyértelműen Brad Pitt és David Beckham verseng. Brad nemrég szívszorítóan szép interjút adott családjáról, Davidet pedig még szexibbé teszi kislánya. Most azonban jött valaki, aki talán letaszíthatja a trónról a két celebapukát. Chris Hemsworth nemrég a külsejével sokkolt, ezúttal pedig szintén egy eddig ismeretlen oldalát mutatta meg. A Paradénak adott interjújában új szintre emelte a cuki apuka státuszt. Hároméves kislányáról mesélt el egy nagyon megható történetet:

„Éppen az autóban voltunk, utaztunk valahová. A kislányommal együtt hátul ültem. Annyira fáradt voltam, hogy gondolkozás nélkül az ölébe hajtottam a fejem, a lányom pedig elkezdte simogatni a buksim, miközben egy dalt énekelt. Nem tudom, mi volt az a dal, de ránéztem a feleségemre, aki elöl ült és épp minket nézett, könnyes volt a szeme. Leírhatatlan pillanat volt.”

Forrás:
BEN STANSALL / AFP

Ha azt gondolnátok, hogy ez kiakasztja a cukiságmérőt, várjatok, mondott szebbet is!

Azon gondolkoztam, hogy mi, szülők mindent megteszünk azért, hogy védjük a gyerekeinket, de valójában ők védenek minket. Ahogy ott feküdtem a kislányom ölében, megértettem. Ő vigyázott az apukájára, ez az ő ‘munkája’. Ez volt életem legjobb pillanata.

Ezek után mit gondoltok, ki a legcukibb sztárapuka, Brad, David vagy Chris?

Ajánlott cikkek