Egyéb kategória

Stílusosan szóltak be a mozgássérült lányok Kylie Jennernek

Kylie Jenner elég rossz döntést hozott, amikor úgy határozott, az Interview magazin címlapján kerekesszékben pózol. A tizennyolc éves modell ezzel a fotózással mozgássérült lányok ezreit haragította magára, jogosan! A csajok pedig nem mentek el szó nélkül Jenner címlapja mellett.

vous - 2015.12.08.
Stílusosan szóltak be a mozgássérült lányok Kylie Jennernek

Azt gondoltam: én tolószékben töltöm életem minden napját, és amint Kylie Jenner készít egy ilyen képet, hirtelen menő lesz a kerekesszék?

– írja levelében Erin Tatum, aki felháborodásának okát bővebben is kifejtette a Huffington Postnak:

Nevetséges, hogy azok az emberek, akik valóban fogyatékkal élnek, semmiféle figyelmet nem kapnak a médiától, de amint egy celeb csinál Kylie Jennerhez hasonlót, máris minden figyelemfelhívó és mély.

A huszonnégy éves lány úgy döntött, megmutatja, milyen is egy Kylie Jenneréhez hasonló kép, ha valóban kerekesszékes lány készíti.

http://petitetimidgay.tumblr.com/post/134490961664/i-tried-my-best-to-create-a-more-authentic-version

A mozgássérült emberek nem azért ülnek a kerekesszékben, mert azt gondolják, menő, vagy mert ettől figyelemben részesülnek, hanem leginkább, mert mindennapi életünk alapvető része, és a szabadságunk megőrzéséhez és az életminőségünk fenntartásához elengedhetetlen kellék

– fejezte ki véleményét a fiatal lány, akit azóta más kerekesszékes lányok is követtek:

http://annieelainey.tumblr.com/post/134561074869/so-where-are-our-magazine-covers-aside-from-an

http://hallofmirrorzz.tumblr.com/post/134612780718/the-idea-that-a-person-is-confined-to-a

Ajánlott cikkek