Ez a testrész fog hódítani 2016 tavaszától

Ez a testrész fog hódítani 2016 tavaszától

Ha kicsit visszagondoltok, az elmúlt években Alexander Wangtől Karl Lagerfeld kollekcióin át nagyjából minden divatbemutatón megjelentek a crop topok. Tudjátok, azok, amikből kint van a lányok dereka és köldöke. Ám most a hasat egy másik testrész taszítja le a trónról.

Bár nagyon úgy tűnik, a hasvillantós felsők továbbra sem tűnnek el a süllyesztőben, jövőre is trendik lesznek, most jön valami új, amikkel tavasszal már sokkal divatosabbak lehettek, mint bárki! A 2016-os tavaszi kollekció szerint visszatérnek a divatba a vállat mutató felsők.

Flora Gill, az Ohne Titel tervezője szerint "a váll az egyik leggyönyörűbb, természetesen szép része a testnek", míg társa, Alexa Adams azt mondja: "a vállvillantás az egyik legváratlanabb és legszexibb húzása a nőknek, anélkül, hogy olcsónak tűnnének".

A hasvillantás kislányosan szexi, míg a vállmutogatás inkább nőies. Jövőre kicsit háttérbe szorul a mély dekoltázs, és az erőteljes V-kivágású felsőkkel jelentősen kevesebbet fogunk találkozni. Persze, kinek a pap, kinek a papné, mindenki azt hordja, ami neki tetszik.

Karla Welch stylist, aki olyan hírességekkel dolgozik együtt, mint Lorde és Amy Poehler véleményét a NYMAG-gel osztotta meg.

A vállvillantós felső azoknak a nőknek való igazán, akik tökéletesen magabiztosak, és képesek elfogadni egy új megvilágítását annak, mi is a szexi. Valójában a divattörténelem során a vállak mindig szexik voltak.

Íme, néhány a 2016-os "must have" darabok közül