3 ünnepi cipő, amit muszáj beszereznetek

3 ünnepi cipő, amit muszáj beszereznetek

Az ünnepek közeledtével nemcsak az ajándékok beszerzése okoz fejtörést, de az ünnepi öltözet is kényes kérdéssé válik. Majd amikor végre megvan a tökéletes alkalmi ruha vagy épp szupercuki „csúnya pulcsi”, kezdődhet is a cipő dilemma. Ha még nem tudjátok, milyen lábbelikben éljétek túl az ünnepeket, most figyeljetek!

Ha trendi, csillogó darabra vágytok

Az idei tél divatjának köszönhetően még karácsonykor is a táncparketten érezhetitek magatokat, hiszen a '70-es évek diszkóstílusa pár hónapja visszaszökött a gardróbunkba. Ha eddig távol állt volna tőletek a fényes, csillogó, flitteres ruhák világa, akkor a karácsony a tökéletes alkalom arra, hogy összemelegedjetek! Hogy miért? Mert egy flitteres cipővel sem karácsonykor, sem szilveszterkor nem lőhettek mellé.

Az egyszerű, letisztult ruhákat szuperül feldobja, trendszettereknek és bevállalós lányoknak pedig kötelező darab! Ha kedvet kaptatok, nézzétek meg a Pleasemachine különleges darabjait, amiket Anna Zaboeva tervezett. Természetesen flitteres cipőt találtok más üzletekben is, nem csak a magyar tervezőknél.

Forrás:

Ha a klasszikus elegancia hívei vagytok

A csillogó, diszkós megjelenés mellett az elegáns, romantikus stílus továbbra is stabilan ül a divat trónján. Ha ti is inkább a visszafogott, letisztult nőiesség hívei vagytok, akkor bátran válasszatok egy klasszikus magas sarkút. A lényeg, hogy a színét fontoljátok meg jól!

Idén hirtelen tört be a boltokba az év színe, a burgundi, amit viselhettek cipő formájában is. Egy-egy feltűnő ékszerrel kombinálva szuperdögös külsőt kölcsönözhettek magatoknak. Ha idén karácsonykor a nőcis ruhátokat romantikus cipellővel dobnátok fel, akkor nézzétek meg a REKAVAGO cipőket, amiket Vágó Réka tervezett, de érdemes szétnézni a fast fashion üzletek kínálatában is.

Ha kényelmes, bekuckózós estét terveztek

Nem mindenkit izgat az ünnepi öltözék, főleg, ha valaki otthon egy nagy adag forró csokival, bekuckózva szeretné tölteni a karácsonyt vagy az év utolsó napját. Igen ám, de ilyenkor sem kell slamposan, a legnyúzottabb vastag zokninkban tölteni az estét!

A Gulyás Sára által tervezett hiperpraktikus slip-on mellett érdemes letennetek a voksotokat. A tervezővel mi is készítettünk interjút az #újratervező anyukák sorozatunkban. Hogy miért? Mert amellett, hogy kényelmes darabok, ti magatok tervezhetitek meg a cipő és a fűzők színét, amit végül külön darabokban kaptok kézhez, hogy még az összeállításban is részt vehessetek. Szuper, ugye? Ha megjött a kedvetek egy kis cipőgyártáshoz, nézzetek szét a Pikkpack oldalán! Szerencsére bebújós cipőkből nincs hiány az üzletekben. Biztosan megtaláljátok a kedvenceteket!

Nyerjetek ma is!

ADVENTI MEGLEPETÉSÖZÖN - December 11.Sziasztok Jónők!Óriási köszönet adventi nyereményjátékunk főszponzorának, a...

Szerző: Hogyan legyek jó nő?2015. december 10.