Egyéb kategória

Legyetek merészek: ezeket a hajtrendeket próbáljátok ki 2016-ban!

Változtatni kell, új dolgokat kipróbálni pedig kötelező. Közeleg az új év, ez a legjobb alkalom, hogy olyan hajtrendeket próbáljatok ki, amiket 2015-ben nem mertetek, vagy nem is gondoltatok rájuk.
vous - 2015.12.17.
Legyetek merészek: ezeket a hajtrendeket próbáljátok ki 2016-ban!

Azt gondoljátok, nem áll jól, vagy túl extrém, maradnátok a már beváltnál? Eljött az idő, hogy ezeket a gondolatokat félredobjátok, és kipróbáljatok olyan hajtrendeket, amikre idén nem is gondoltatok. Hoztam mindenféle stílusú frizurát, szóval az összes VOUS-lány megtalálhatja a neki tetszőt.

Csajok, legyetek bátrak, a végeredményt pedig küldjétek el nekünk!

Alacsony konty

Kicsit balerinás ugyan, de az elegáns szettek csak úgy kiabálnak ezért a frizuráért!

Lazábban…

Low and loose / #hairinspo #lowbun #blondie #TRANSIENTtravel

TRANSIENT / GLOBAL (@transient.gbl) által közzétett fénykép,

Tupírozott lófarok

Tudtátok, hogy idén ősszel a lófarok volt a legdivatosabb hajviselet? 2016-ban pedig a feltupírozott változat lesz igazán trendi.

Fonatok

A fonatok 2016-ban is hódítanak majd, viszont csempésszetek bele valamilyen anyagot. Egy kisebb kendőt vagy egy színes cérnaszálat.

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.