Egyéb kategória

Az 5 film, amit a legjobban várunk 2016-ban

Már a 2015-ös év vége is elérkezett, és szinte el sem hisszük, hogy ilyen gyorsan eltelt. Kettőt pislogunk, és már megint a karácsonynál tartunk. Ha pedig már itt van 2016, összegyűjtöttem nektek néhány filmet, amit a legjobban várunk ebben az évben.
vous - 2016.01.01.
Az 5 film, amit a legjobban várunk 2016-ban

Ha visszagondolunk az elmúlt évre, akkor jó pár filmet fel tudunk sorolni, ami igazán elnyerte a tetszésünket. Vagyis nem bántuk meg, hogy pénzt áldoztunk rá és beültünk megnézni a moziba. Például A kém, amin sírva nevettünk vagy nevetve sírtunk, A kezdő és a Mentőexpedíció. De milyen filmek várnak ránk az elkövetkező hónapokban?

Ave, Cézár

Joel és Ethan Coel filmje február 25-én debütál, és az év legjobb vígjátékának ígérkezik. Olyan sztárok kaptak benne szerepet, mint Channing Tatum, George Clooney és Scarlett Johansson. Már ez a hármas fogat elég biztatóan hangzik. A filmben Hollywood aranykorába repítenek minket, és egy nagy stúdió problémamegoldójának egy napját követhetjük nyomon. Nagyon várom, remélem, olyan jó is lesz, mint amilyennek mondják. Valljuk be, erre elég kicsi az esély.

Szenilla nyomában

Hány, de hány hosszú évet kellett várnunk ahhoz, hogy megérkezzen a Némó nyomában második része, a Szenilla nyomában. A filmet 2016. június 23-án kezdik el játszani a mozikban. Az első rész aranyköpései után remélem, nem fogják viccesnek gondolt, de inkább szánalmas poénokkal elrontani a másodikat sem. A történetben Szenilla, az igen feledékeny – és most enyhén fogalmaztam – kék hal hazautazik szeretett családjához, az utazás alatt pedig ismét nagyon sok kalandban lehet része. Talán még bálnául és cetül is megtanulhat.

Hogyan legyünk szinglik?

A szingliéletről, vad bulizásokról és kalandokról szóló filmeket mindig nagy várakozás övezi. Általában már az előzetesbe beleteszik a legjobb részeket, így a film megnézése után csalódunk, mivel nem volt olyan vicces, mint gondoltuk. Nos, a következő filmmel, remélem, nem ez fog történni. Az előzetes alapján hasfájással fogunk hazamenni a sok poéntól.

A február 11-én megjelenő filmben A szürke ötven árnyalata sztárja, Dakota Johnson és A tökéletes hang egyik főszereplője, Rebel Wilson is szerepet kapott. A sztori a randik, a viszonyok, megcsalások és nagy szeretkezések világába vezet el minket. Itt jön szóba Alice, aki mindenkinél jobban ismeri a szingliéletet, na meg a többiek, akik a párjukat keresik egy olyan városban, amelyik sosem alszik, New Yorkban.

Lánytesók

Az április 28-án megjelenő filmben minden testvér és barátnő magára ismerhet, mivel zseniálisan mutatja be, milyen is egy ilyen szoros kapcsolat. Egy testvérpár, akit Tina Fey és Amy Poehler alakít, hazatér régi szülői házukba, ahol fergeteges bulit csapnak. Röpködő beszólások, vicces – inkább ciki – helyzetek, amiken mind jót nevetünk. Ha ti is szeretitek a Kész katasztrófához hasonló, szarkasztikus humorral teli filmeket, akkor tuti, hogy ez is tetszeni fog nektek.

A kis kedvencek titkos élete

Bár utoljára hagytam, de mégis ezt a mesefilmet várom a legeslegjobban. Lehetünk 20 vagy 60 évesek, de a mesefilmeket mindig is szeretni fogjuk. Aranyosak, viccesek, és van tanulságuk. A kis kedvencek különös életét augusztus 4-én kezdik el játszani a mozikban. A film feltárja, mit is csinálnak a kedvenceink, amíg nem vagyunk otthon. Szétszedik a lakást vagy megeszik a kajánkat, augusztusban meglátjuk.

Címkék: #előzetes #film #mozi
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.