Egyéb kategória

Vegyétek a kezetekbe az irányítást: így lesz 2016 életetek legjobb éve!

Csajok, most egy szuper dolgot mutatok nektek! Az ÉvIránytű lesz az, ami segít nektek lezárni az előző éveteket és megtervezni a következőt. Készen álltok arra, hogy 2016 legyen a legjobb évetek? Akkor kezdjük is!

vous - 2016.01.01.
Vegyétek a kezetekbe az irányítást: így lesz 2016 életetek legjobb éve!

Az ÉvIránytű egy nemzetközi mozgalom, melynek tagjai lezárják az előző évüket és megtervezik a következőt. Ehhez egy kis füzetet tudtok letölteni, melynek első felében csupa olyan kérdést találtok, melyek segítségével a múltatokból tanulva rendezhetitek meg a jövőtöket, hogy ne essetek ugyanazokba a csapdákba, mint eddig. Végre a ti kezetekben lehet az irányítás!

Ha a tavalyi évedből könyv készülne, mi lenne a címe? Mi a legnagyobb lecke, amit megtanultál? Mi lesz a következő éved szava? – Elgondolkodtató kérdések, ugye? Megválaszolásukkal pedig tisztábban fogtok látni, mint valaha!

Tavaly még én sem tudtam, mi az ÉvIránytű, egy barátom küldte át a linkjét. Mivel a legjobb barátnőmmel éppen nem volt semmi dolgunk, kipróbáltuk. Készítettünk egy-egy bögre teát, összeállítottuk a 2014-es playlistünket, és nekiálltunk megválaszolni a kérdéseket.

Ez lehet, hogy furán hangzik, de hatalmas élmény volt! Pár óra alatt teljesen kitisztult, hogy mit értem el az előző évben, mik voltak azok az események, amik a legjobban meghatározták az életemet, és pontosan tudtam, mit szeretnék elérni jövőre. Olyan tisztán láttam, mint még soha. Persze a kérdés akkor még a levegőben lebegett:

segíteni fog ez nekem valamit?

Igen! Nagyon sokat. Nem tudom biztosan, hogy miben rejlik a füzet ereje, de amit én 2015-re elterveztem, az pontról pontra bejött, mert itt vagyok, és írhatok nektek. Pont nektek.

Ha ti is kedvet kaptatok hozzá, ide kattintva letölthetitek az idei Évrendező füzetet. Jó szórakozást!

Ajánlott cikkek