Egyéb kategória

5 sorozat, amit sosem fogunk megunni – Kár is lenne tagadni!

Tudom, hogy ti is odavagytok a sorozatokért, és legalább ötöt fel tudnátok sorolni a kedvenceitek közül. Így vagyok ezzel én is, éppen ezért összeszedtem nektek azokat a sorozatokat, amiket az idők végezetéig nézhetnénk, akkor sem unnánk meg. Egy kicsit sem.
vous - 2015.12.22.
5 sorozat, amit sosem fogunk megunni – Kár is lenne tagadni!

Már elhoztam nektek minden idők tíz legdivatosabb sorozatát, sőt egy teszt keretében meg is nézhettétek, ti kik lennétek a Szomszédok című sorozatból. Azt hiszem, ha választanom kéne egy kedvenc sorozatot, akkor hatalmas bajban lennék, mivel a két kezem is kevés, hogy felsoroljam őket. Most viszont megpróbálom csak az egyik kezemet használni és összeszámolni nektek öt favoritot, amiket lényegtelen, hányszor nézünk meg, még mindig imádjuk őket.

Jóbarátok

Egy baráti társaság, egy kávézó és rengeteg karakter, akik külön-külön is hatalmas egyéniségek. Biztos vagyok benne, hogy nektek is alig telik el nap vagy hét, hogy ne jutna eszetekbe egy poén valamelyik epizódból. Például arra a jelenetre emlékeztek, amikor Rachel hazaállított egy szfinx macskával? Tudjátok, az a szőr nélküli cica, amiről a többiek nem akarták elhinni, hogy egy macska. Ha ezerszer látnánk, akkor is ugyanolyan vicces maradna.

Forrás:
giphy.com

Amerikai Horror Story

Igen, tudom, hogy műfaját tekintve nem a leghumorosabb sorozatok közé tartozik, hiszen horror, de a sztorit illetően kenterbe veri az összes sorozatot. Hiába láthatjuk már az ötödik szezon történéseit, hiszen az összes évadnak más sztorija van. Más a helyszín, más a cselekmény, csupán ugyanazok a színészek térnek vissza különböző szerepekben. Ezért is lesz olyan érdekes az egész, aki az egyik évadban még aranyos kisfiút alakított, a másikban már a leggonoszabb ember lesz a világon.

Forrás:
giphy.com

Az élet csajos oldala

Eddig akárkinek említettem ezt a sorozatot, mind bambán tekintettek rám, hiszen nem tartozik a legnépszerűbbek közé. Egy étterem és két barátnő, akik annyi kalandon mennek keresztül egy nap alatt, mint a normális emberek egész életükben. Ha szeretitek a szarkasztikus humort, akkor kötelező elkezdenetek nézni. Legalább egy-két – ezer – beszólást tanulhattok a főszereplő Maxtől, amit a jövőben is hasznosítani tudtok majd.

Forrás:
giphy.com

Szex és New York

Ki ne akarna Carrie Bradshaw lenni? Valószínűleg nem létezik ilyen ember, mindene megvan, a Vogue-nál dolgozik, ami a menő munkahelyek között is a legmenőbb. Akkora a gardróbja, mint másnak a háza, azok a cipők, a ruhák és még sorolhatnám. Kell még tovább magyaráznom, miért tudnánk megnézni vagy ötször egymás után ugyanazt az évadot? Nem hiszem.

Forrás:
giphy.com

A pletykafészek

A lányok kedvenc sorozatai között talán az egyik legnagyobb favorit. Mondhatnám úgy is, hogy dráma, dráma, dráma. Szerelem, életre szóló barátság, féltékenység, rivalizálás, egy szóval minden helyzet, amivel mi, nők az életünk során találkozhatunk. Nem is csoda, miért éppen akkor akarunk nézni belőle egy-két részt, amikor mindenből elegünk van. Na, ugye?

Forrás:
giphy.com
Ajánlott cikkek