Egyéb kategória

Ezért jobb szinglinek lenni, mint egy unalmas kapcsolatban élni

Párkapcsolatban vagy egyedül? Ez itt a kérdés! Nyilván lennének voksok mindkettő mellett, hiszen nem jelenthetjük ki egyértelműen, melyik a jobb. De most összegyűjtöttem nektek néhány érvet amellett, hogy miért jobb szinglinek lenni, mint egy unalmas kapcsolatban élni.
vous - 2015.12.23.
Ezért jobb szinglinek lenni, mint egy unalmas kapcsolatban élni

Ha szinglik vagytok, akkor ti is biztos megkaptátok már vagy ezerszer azt a kérdést, hogy: „Miért vagytok még mindig szinglik?” Amivel kapcsolatban az első gondolatom ez: „Ha én azt tudnám.” Másrészt nem értem, hogy ez miért ekkora probléma. Ha én most éppen egyedül érzem jól magam és nem akarok senkit sem magam mellé, akkor az maradjon az én dolgom. Sokakból szánalmas és sajnáló tekintetet vált ki, ha megtudják valakiről, hogy szingli, mintha az olyan rossz lenne. Szerintem inkább aranyélet, de kinek a pap… Miért is jobb egyedül lenni, mint párkapcsolatban?

Helló, függetlenség!

Ha éppen van valakink, akkor az megtépázhatja a függetlenségünket. Máshoz kell alkalmazkodni, nem mindig csinálhatjuk azt, ami nekünk tetszik, hanem be kell adni a derekunkat. El kell mennünk olyan halál unalmas programokra, amikhez semmi kedvünk sincs, csak épp nem akarunk drámázni. Tudom, tudom, egy párkapcsolat a kompromisszumokról szól, de lehet, hogy nem örülnék neki, ha el kéne mennem ejtőernyőzni, miközben tériszonyom van.

Nem jelent egyet a magánnyal

Az egyedüllét egyáltalán nem azonos a magánnyal. Attól, mert épp nincs senkitek még nem vagytok magányosak, csak élvezitek a szinglik életét. Több időtök van magatokkal foglalkozni és azzal, amit szerettek. Sokkal magabiztosabbakká váltok és jobban fogjátok érezni magatokat a bőrötökben.

Forrás:
giphy.com

Szabad az út

Senki nem kéri rajtatok számon, hogy miért beszélgettek ezzel meg azzal a sráccal, hiszen ha kedvetek tartja, akkor egyszerre tízzel is flörtölhettek. Arról nem is beszélve, hogy nem kell azon agyalnotok, vajon a pasitok kivel beszélget a hátatok mögött, nem kell nyomozgatni és a felesleges féltékenységi rohamok is elkerülhetők. Soroljam még?

No drama!

Mást sem láttok a Facebookon csak egymással civakodó párokat, szakításokat és szomorú szerelmes idézeteket néhány tájképre illesztve. Egy pillanatra elkezditek őket sajnálni, majd eszetekbe jut, milyen jó, hogy nincs senkitek, így mindenféle drámától megkímélitek magatokat. Majd mosollyal az arcotokon tekertek át a sajnálkozó posztokon.

Megtudjátok, mit akartok

Valószínűleg nem akartok hasonló pasival randizni, mint az exetek, így szingliként konkrét választ tudtok adni arra a kérdésre, hogy: Milyen pasit szeretnétek? Az idő előrehaladtával változnak az igényeink és a vágyaink, de sokkal könnyebb dolgotok van, ha tudjátok is, mit akartok. Szingliként pont ezt tesszük, felfedezünk és rájövünk arra, mit szeretünk és utálunk egy pasiban.

Ajánlott cikkek