Egyéb kategória

5 zsírégető finomság az ünnepek utánra

A december általában a halászléről, a töltött káposztáról és a bejgliről szól. Szinte lehetetlen ilyenkor a fogyókúrára gondolni. Most azonban olyan téli zsírégetőket mutatok nektek, melyeket biztosan szívesen fogyasztotok majd az ünnepek alatt és után is.
vous - 2015.12.25.
5 zsírégető finomság az ünnepek utánra

Keserű csokoládé

Igen, keserű csokit bátran ehettek! Két összetevője miatt is imádjuk: koffeint és antioxidánsokat tartalmaz. Csak arra kell odafigyelnetek, hogy napi egy-két kockánál megálljatok!

Forrás:
pixabay.com

Fahéj

Kimutatták, hogy ez az ínycsiklandó téli fűszer segíti az emésztést, szabályozza a vércukrot és fokozza az anyagcserét – írja a PopSugar. Úgyhogy jöhet a fahéj minden mennyiségben!

Forrás:
pixabay.com

Körte

A körte szerencsére ősszel és télen is könnyen beszerezhető, aminek nagyon örülünk. Hogy miért? Mert ez a gyümölcs – akárcsak az alma – megköti a vizet és korlátozza a zsír lerakódását a szervezetben.

Forrás:
pixabay.com

Grapefruit

Ez a citrusféle segít abban, hogy a jóllakottság érzése minél tovább kitartson, így kevesebbet esztek. Akár már ma is csinálhattok egy kiadós grapefruit-salátát vacsira!

Forrás:
pixabay.com

Édesburgonya

Az édesburgonya kiváló rostforrás, valamint olyan anyagokat is tartalmaz, melyek szabályozzák a vércukorszintet. Szerezzétek be a hideg hónapokra!

Forrás:
pixabay.com
Ajánlott cikkek