Egyéb kategória

Mi lenne belőled, ha Madonna lenne az anyád? – Sztárok csemetéi, csillaggyerekek

Az átlagos anyukák valószínűleg több időt tudnak együtt tölteni a gyermekükkel, mint a sztáranyukák, akik elfoglaltak, sokat utaznak – gondolhatnánk ezt is, ahogyan ezt sok helyen olvashatjuk.
vous - 2016.01.03.
Mi lenne belőled, ha Madonna lenne az anyád? – Sztárok csemetéi, csillaggyerekek

Nem véletlen ez a sztereotípia, a sztárok általában kevesebb időt töltenek a gyerekeikkel, de akár sztár valaki, akár hétköznapi ember, ha tud önmaga lenni, tud töltődni, képes megfelelő szintű szeretetet visszaadni a gyerekeinek is.

Tűz és szabadság

Ha megvizsgáljuk a sztáranyukák vagy -apukák horoszkópjait, legtöbbjük tüzes (Kos, Oroszlán, Nyilas) vagy levegős (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) jegyek szülöttei, akiknek rendkívül fontos az önmegvalósítás, az önállóság, a szabadság, mozgékonyak, energikusak, dinamikus életet élnek.

Természetes számukra az utazás, a jövés-menés, a kikapcsolódás, az is, hogy hozzák-viszik a gyereket, néha külön, néha együtt vannak, de az önmagukkal eltöltött idő nagyon kell a feltöltődésükhöz. A sztároknak is kell, hogy önmaguk lehessenek. (Tüzes jegy szülöttei például Brad Pitt, Lady Gaga, Celine Dion.)

Miért csúsznak el a sztárok gyerekei?

A sztárgyerekek akaratuk ellenére is a szülők árnyékában élnek, a figyelem nem rájuk, hanem a szülőkre irányul. Madonna zenéjével hat a világra, ahogy azt néhány más igen befolyásos nő is teszi. Gyerekeinek innen kiszakadni sokkal nehezebb, mivel azzal is meg kell küzdeniük, hogy önmaguk lehessenek. A sztárok többségének is (nem csak a gyerekeiknek) a legnagyobb kihívás pont ez, hogy megtalálják önmagukat, megküzdvén a sztárság nyújtotta illúzióval és hamissággal.

A sztárság által nyert hamis énképnek elszenvedői lehetnek a gyerekek, akik ha nem tudnak önmaguk lenni, nem tudnak kilépni szüleik bűvköréből, nem ritka, hogy a keletkezett túl nagy távolságot drogokkal vagy szélsőséges cselekedetekkel próbálják áthidalni.

Madonna és lánya

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

Madonna a tüzes Oroszlán jegy szülötte, akinek óriási kreatív energiáját a Vízöntő aszcendense még jobban felturbózza. A Vízöntő és az Oroszlán jegy köztudottan ismert óriási szabadságigényéről, ugyanakkor a Mérleg jegyében született lánya, Lourdes jól tud együttműködni ezzel az energiával. A Hold mutatja meg a horoszkópunkban, hogy milyennek éljük meg az édesanyánkat, mit tükröz vissza nekünk. Lourdes Holdja a Skorpióban van, ami utal az anya szenvedélyességére, végletességére, féltékenységére, a hozzá kapcsolódó tabukra.

Szerencsésnek mondható, hogy a Holdjaik összhangban vannak, ezáltal könnyebben egymásra tudnak hangolódni.

Madonna Holdja a Szűz jegyében áll, tehát anyaként gondoskodó, odafigyel a részletekre – még ha kevesebbet is tud velük lenni. Lourdes Holdja a Skorpióban áll a 9. házban, ami a külföld háza, utalva arra, hogy édesanyja sokat utazik. A Skorpióban álló Holdja érzelmileg szélsőségesen intenzívvé, végletessé teszi, de depresszióra is hajlamosítja.

Madonna képlete

Lourdes képlete

Sztár-csomag

Lourdes Mérleg Napja, Halak aszcendense, illetve az Oroszlánban álló Mars jól támogatja a kreatív, művészi pályát. A horoszkóp jó iránymutatást tud adni arra vonatkozóan, hogy sorsunkat milyen területeken keresztül tudjuk megélni, milyen képességekkel és tanulási feladattal, „csomaggal” születtünk.

A „sztár-csomag” azzal jár, hogy meg kell tanulni érvényesülni és az energiákat megfelelően hasznosítani. Ez gyakran azzal jár, hogy személyiségünket újra kell építeni, új alapra kell helyezni, különben folyton abba az akadályba ütközünk, hogy nem tehetjük azt, amit akarunk.

Lourdes Szaturnusza a Kosban az I-es házban ezt jól alátámasztja. Az önazonosság érzése sérült. Meg kell tanulnia saját önkifejezési eszközeit használni, nyitottabbá válni másokra, illetve hogy legyen bátorsága olyannak mutatni magát, amilyen valójában.

Akadályok mindannyiunk sorsában vannak, ezek legyőzése tesz minket éretté, egyedivé és felelősségteljessé, hogy élhessük a saját sorsunkat.

Ajánlott cikkek