Egyéb kategória

Őrület, milyen kütyüt találtak ki szempilla-göndörítésre!

Értem én, hogy divat, és mindig elő kell rukkolni valami újjal, de könyörgöm, legyen már mindennek határa! Egy dolog miatt mondok mégis magamnak ellent: annyira jó a bolond kütyükön kacagni!
vous - 2016.01.09.
Őrület, milyen kütyüt találtak ki szempilla-göndörítésre!

Mert, és most kapaszkodjatok meg, létezik olyan, hogy szempilla-sütővas. ÓTEJÓÉG. Igen, ez úgy működik nagyjából, mint egy hajsütővas, az elektromos kütyü felmelegíti a spirálhoz hasonlóan kinéző keferészt, és azzal kell göndörre melegíteni a pilláitokat! Pontosan így, ahogyan a videóban is láthatjátok!

Nekem alapból az az ellenérvem, hogy van elég sminkbaki, amiket igyekszek elkerülni reggelente, nem vagyok benne biztos, hogy ezt a listát azzal is bővíteni szeretném, hogy azon stresszeljek, begöndöríti vajon megfelelően vagy nem. Másrészt, nem hiszem, hogy plusz ennyi időt szánnék a spirálozás mellett a sminkemre. Ráadásul hasonló hatást pofonegyszerű módon is elérhettek: ha felmelegítitek a szempilla-göndörítőtöket hajszárítóval, és 15 másodpercig tartjátok vele a pilláitokat, szintén ugyanezt a hatást érhetitek el. Szóval, ne dőljetek be minden új szempillatrendnek!

Ti kipróbálnátok?

Ajánlott cikkek