Egyéb kategória

Részeges Golden Globe: a sztárok is emberek!

Ha buli, akkor pia. Ha pia, akkor ivás. És miért képeznének ez alól kivételt a sztárok, elvégre ott végre nincs színészkedés, nincs szerepjáték. Hol lazulnának, ha nem ott?
vous - 2016.01.10.
Részeges Golden Globe: a sztárok is emberek!

Márpedig az Arany Glóbuszon mindenhol ott a pezsgő, kezdve a szőnyegeken végigsorakozó cuki mini palackoktól az asztalon habzó arany italospoharakig. A vendégsereg kezéből nem hiányozhat egy pezsgőspohár az előadás alatt sem, bár lehet, idén kicsit több vacsorát adnak majd a sztároknak, mert a 2009-es ünnepségre Sandra Bullock így emlékszik vissza a The Hollywood Reporter szerint:

Talán a legjobb dolog a hosszú-hosszú ünnepség volt. Sok itallal.

Ami, persze, valahol érthető is, hiszen az izgalmat oldani kell valahogy, én azt hiszem, belebolondulnék, ha évente izgulnom kellene, hogy szólítanak-e vagy sem. Mindenesetre ezek után elkerülhetetlen volt, hogy ne szülessen egy videoválogatás a kicsit spicces, kicsit botladozó, kicsit pezsgőmámorban úszó színészekről és színésznőkről. Már csak azért sem, mert idén különleges szerepet kap a pezsgő a Golden Globe-ünnepségen, hiszen a vendégek már 25 éve a Moët & Chandon pezsgőt isszák, így megadják a módját a tálalásnak: idén aranypoharakból lehet kortyolgatni az aranyszínű folyadékot.

Ajánlott cikkek