Egyéb kategória

Pimaszul őszinte szavakat írt bikinis testéről ez a lány

Amikor Molly Galbraith január 1-jén felébredt, rájött, hogy 2016 merőben eltér az eddigi éveitől: ez volt az első év, hogy nem fogadta meg, változtatni fog a testén.
vous - 2016.01.12.
Pimaszul őszinte szavakat írt bikinis testéről ez a lány

Molly a társalapítója a Girls Gone Strong című honlapnak, amit „nők terveztek nők számára”. Úgy döntött, az év első napján megoszt magáról egy bikinis képet a Facebook-oldalán, ami talán erőt ad a nőknek – írja a Huffington Post.

„Ez nem egy ‘előtte’ vagy ‘utána’ kép. Így nézett ki a testem egy átlagos kedden 2015 decemberében” – írja a posztban.

This is my body. This not a before picture. This is not an after picture.This just happens to be what my body looks…

Közzétette: Molly Galbraith – 2016. január 1.

A fotót napokon belül több mint 100 ezren lájkolták. A képhez azt is hozzátette, hogy autoimmun pajzsmirigybetegséget és PCOS-t (policisztás ovárium szindrómát) diagnosztizáltak nála. Így jellemezte a testét:

Ez a test szereti a fehérjét és a zöldségeket, valamint a fagylaltot. Ez a test szereti a haspréseket, a felhúzódzkodást és az alvást.

A továbbiakban pedig kifejti, hogy ezt a testet már hívták túl kövérnek, túl soványnak, túl férfiasnak, túl erősnek, túl gyengének és túl nagynak. És mindezt egy héten belül. Azt remélte, hogy a képe motiválja a többi nőt, ne hagyják, hogy az „ideálok” korlátozzák őket, tudatni akarta velük, hogy az önbizalom nem egy hiba.

Ez a szabadságnak egy olyan formája, amit még sosem tapasztaltam, nagyon jó érzés.

Tudjuk, hogy nagy bátorság kell ahhoz, hogy „felfedjük” a valódi testünket a nyilvánosság előtt, főleg akkor, ha nem vagyunk elégedettek vele. De ahogy Molly mondja, ez a szabadság egyik legjobb formája. Úgyhogy, csajok, fogadjátok el és szeressétek a testeteket. Szabaduljatok fel!

Ajánlott cikkek