Egyéb kategória

Két gyönyörű eljegyzésigyűrű-trend hódít 2016-ban

Akár eljegyeznek titeket a közeljövőben, akár nem, azzal semmi gond nincs, ha egy kicsit fantáziáltok a meseszép eljegyzési gyűrűkről. Hála egy híres tervezőnek, Anna Sheffieldnek kaptunk egy kis ízelítőt abból, hogy mi lesz idén a legnagyobb trend.
vous - 2016.01.14.
Két gyönyörű eljegyzésigyűrű-trend hódít 2016-ban

Legyünk őszinték, minden lány eljátszott már a gondolattal, hogy élete szerelme térdre ereszkedik és egy gyönyörű, csillogó gyűrű kíséretében felteszi A nagy kérdést. De milyen gyűrűt képzeltek az ékszerdobozba? Nagy legyen a köve, vagy kicsi? Arany legyen, vagy inkább ezüst? Vagy nem is számít, hogy néz ki? Nehéz kérdések. Amit biztosan tudunk, hogy 2016-ban a sárgaarany és a színes köves eljegyzési gyűrűk számítanak a legtrendibbnek.

Sárgaarany

Anna Sheffield azt mondja, a sárgaarany most divatosabb, mint valaha. De mit is jelent pontosan a sárgaarany? Ez egy aranyból és más fémekből készült mix, a legtisztább színű arany a színezett aranyak közül.

A ring fit for a queen. #Tacori #RoyalT #yellowgoldring #round #sparkle #bling #carters #bostondiamonds #danvers #burlington #3rdaveburlington

Carter’s Diamonds (@cartersdiamonds) által közzétett fénykép,

Well well well. The time has arrived for unveiling a little gem I’ve been flirting with for quite some time. Behold the first of my classic AS ring silhouettes with beautiful Australian #Opal! After extensive research into this water born gem, I found an amazing source who’s single origin operations -founded in 1955 by a legendary soulful man- include mined to cut stones from both Australia and Brazil. I’m pleased to finally share them with you all! More on my website including several one of a kind pieces (wink wink to those of you who have been waiting to see the long promised little baubles!). And happy #birthstone to all you #October babes! Including my mom and BFF!!! #annasheffield #jewelsforbabes #JewelDiaries #opalescent

Anna Sheffield (@annasheffield) által közzétett fénykép,

Színes kövek

Anna úgy látja, egyre többen szeretnének színes köveket a gyűrűkbe. Hát, ezeket a gyűrűket elnézve nem is csoda!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.