Egyéb kategória

4 körömmatricás nyomor, amit minden nő utál

A körömmatrica a legjobb körmös találmány a világon! Annyiféle van, és annyiféle módon tudunk vele körmöt díszíteni, hogy legszívesebben örökké csak váltogatnánk a dizájnt. Persze, mint minden szépítő eljárásnak, ennek is megvannak a maga hátulütői.
vous - 2016.01.14.
4 körömmatricás nyomor, amit minden nő utál

Eltűnik

Biztos ismerős érzés: leveszitek a papírról, illetve próbálkoztok, mert annyira pirinyó, hogy komoly gondot okoz a levétele, majd hopp, repül egyet, és ki tudja, hol áll meg, mint a kő a Toldiban. De azt legalább látja Toldi, mi meg nem látjuk a körömmatricát. Ha mégis, tuti rátapadt a szőnyegre, bútorra, így a körömre már nem fog. Szóval ez az oka annak, hogy olyan sokat adnak belőle egy papíron.

Lejön, de csak a kő

Sikerül feltennetek, a lakk nem sérül, pont ott van, ahol szeretnétek, lekenitek fedőlakkal, minden szuper, DE már másnap lekoccan róla a díszkő. Kicsit se lesztek idegesek. Á!

Nem kerül oda, ahová szeretnétek

Forrás:
giphy

Mert igazából nem látjátok, hol van, hová kerül, milyen szögben. Ilyenkor érzitek igazán, hogy mit is jelent ez a mondat: az élet egy szerencsejáték.

A körömlakknak annyi!

Amikor már felragyogna az arcotok, hogy sikerült a helyére tenni a nyavalyást, lelohad a lelkesedésetek, látva, hogy a körömlakkotok benyomódott. Azért mennyivel egyszerűbb volt a Sailor Moon tündéreknek!

Forrás:
giphy

Nektek van olyan matricátok, amelyik bevált?

Ajánlott cikkek