J. K. Rowling és Daniel Radcliffe így gyászolják Alan Rickmant

Minket is lesújtott a hír, mikor megtudtuk, hogy a Piton professzort alakító Alan Rickman elhunyt. A Harry Potter-filmek egykori színészét kollégái, barátai és a rajongók is gyászolják.

Az igazi Harry Potter-rajongókban egy világ dőlt össze. Hiába a gonosznak tűnő szerep, Piton professzor karaktere örök, mély nyomot hagyott a lelkünkben. Gyászol az egész világ Alan Rickman halála miatt.

A Facebook és a Twitter is felrobbant a hír megjelenését követően, sztárok és civilek is az interneten írták ki magukból a gyászukat.

Összegyűjtöttük nektek a legszebb posztokat, amiben a 69 éves korában elhunyt színészről emlékeznek meg.

Forrás:
facebook.com/Alan Rickman

Rajongók írták...

Nincs még egy olyan Piton professzor, mint te, Alan. Hiányozni fogsz. Még mindig nem tudom elhinni, annyira váratlanul jött... Hiányozni fog a hangod, és a Harry Pottert sem lesz már ugyanolyan nézni. A gyerekkorom része voltál, és mindig is az maradsz.

Alan Rickman az egyik kedvenc színészem volt. Sírtam, amikor meghalt a Harry Potterben, és sírok most is, hogy ez történt.

Örökké emlékezni fogok rád, Alan. Igazi inspiráció voltál számomra!

Alan halálának híre nagyon felkavart. Megemlékezésként ma megnézek egy Harry Potter-részt.

J. K. Rowling így emlékezett meg...

Nincsenek szavak arra, amelyekkel kifejezhetném, mennyire sokkolt Alan Rickman halála. Nagyszerű színész és csodálatos ember volt. Részvétem az egész családnak. Mindannyian hatalmas tehetséget veszítettünk el. A szívünk egy része elveszett.

Daniel Radcliffe ezeket a sorokat írta...

Alan Rickman kétségtelenül az egyik legnagyszerűbb színész volt, akivel valaha dolgoztam. Az egyik leglojálisabb és legtámogatóbb ember, akivel valaha találkoztam a filmiparban. Mindig bátorított a Harry Potterben játszott jeleneteim előtt.

"Ő volt az első, aki felnőttként kezelt a forgatások során. Az, hogy ilyen sokáig vele dolgoztam, nagy hatással volt az életemre, és azokat a dolgokat, amiket tőle tanultam, örökké használni fogom nemcsak a karrierem, hanem az életem során is."

A színész teljes bejegyzését itt olvashatjátok.

Emma Watson ezt posztolta...

Nagyon szomorú vagyok Alan miatt. Szerencsésnek érzem magam, hogy dolgozhattam és időt tölthettem egy ilyen különleges emberrel, színésszel. Hiányozni fognak a beszélgetéseink. Nyugodj békében, Alan! Szeretünk.

A Harry Potter-filmek hivatalos Facebook-oldalán pedig ez a bejegyzés jelent meg a gyászhírt követően:

"Mélyen elszomorított minket, hogy a mindig szeretett Alan Rickman, aki Piton professzort játszotta, elhunyt. A Harry Potter-rajongóknak iszonyatosan hiányozni fog. Csodálatos színész volt, és igaz barát."

Forrás:
facebook.com/harrypottermovie