Egyéb kategória

6 dolog, amit mindenképp ki kell próbálnotok a kádban!

Egy fárasztó nap után nincs az embernek máshoz kedve csak ahhoz, hogy zuhany alá álljon, és a homlokát a csempéhez érintve ellazuljon, jó nagyokat sóhajtva. A baj az, hogy ez már rutin lett.
vous - 2016.01.16.
6 dolog, amit mindenképp ki kell próbálnotok a kádban!

Rutin lett, és a kád, ez a gyönyörű kis darab a fürdőben, méltánytalanul ki lett taszítva az emberek életéből a rohanó életvitel és időhiány miatt. Pedig egy jó kis kádfürdőzés nemcsak relaxálásra jó, hanem sok mókában és kacagásban lehet részetek. Össze is gyűjtöttem 6 dolgot, amit érdemes átélnetek, ha van kádatok.

Rakjátok körbe gyertyákkal!

Ám ne álljatok meg ennyinél! Száműzzétek a telefonotokat a fürdőből, mossatok hajat, tegyetek rá illatos kókuszolajat, az arcotokra pedig kenjetek a bőrötöknek megfelelő arcpakolást, majd nyúljatok el a kádban, mintha csak ti lennétek Kleopátra!

Áztassatok szét egy könyvet!

Forrás:
pixabay

De csak olyat, amit nem sajnáltok, vagy van belőle két példányotok! Nekem a legszebb emlékeim közé tartoznak a kádban ücsörgős, könyvet szétáztatós, olvasós pillanatok. Muszáj kipróbálnotok, legalább egyszer, mondjuk olvassatok pöttyös könyveket!

Üvöltsétek a kedvenc számotokat!

A víz alatt és fölött is! Én gyerekkoromban azzal szórakoztam, hogy a fülemet a vízben tartva hallgattam a hangom, a végén betöltötte az egész mellkasom, és éreztem a tüdőm mozgását. Vesszetek el a részletekben, na!

Szundítsatok benne!

Soha nem csináltam, de az összes filmben ott alszanak a másnaposok, meg azok, akiknek nem jut ágy a lakásban. Sose értettem. Valószínűleg míg nem próbálom ki, nem is fogom. Szerintem irtó kényelmetlen, de várom az élménybeszámolókat!

Fújjatok buborékot!

A lehető legtöbb módon! Sok-sok tusfürdővel, kézzel, kupakkal, a karotokkal, mellkason. Óóó, el lehet ám ezzel játszani sokáig, legyetek egy kicsit gyerekek!

Szexeljetek!

Forrás:
pixabay

Ez nem kérdés. Nem valószínű, hogy a világ legkényelmesebb módja a szeretkezésnek, de nem hiányozhat az emlékeitek közül. Már csak a páros összebújásért is megéri, meg a vicces próbálkozásért, hogy elférjetek.

Ajánlott cikkek