Egyéb kategória

10 sorozatbeli pár, akik a valóságban is összejöttek

Biztosan ti is számtalanszor izgultatok lélegzetvisszafojtva a kedvenc sorozatotok előtt, hogy mikor csattan már el az első csók az egymást kerülgető szereplők között. Most megmutatunk nektek néhány olyan párt, akik a kamerákon kívül is egymás oldalán találták meg a szerelmet.

vous - 2016.01.18.
10 sorozatbeli pár, akik a valóságban is összejöttek

Ginnifer Goodwin és Josh Dallas

Az Egyszer volt, hol nem volt című sorozatból jól ismert Ginnifer Goodwin (Hófehérke) és Josh Dallas (Herceg) nemcsak a sorozatban, a való életben is egymásra találtak. Sőt, 2014-ben összeházasodtak, és még ebben az évben világra jött első gyermekük, akinek hamarosan megszületik a kistestvére is. Olyan ez, mint egy valóra vált tündérmese!

Objektum doboz

Nina Dobrev és Ian Somerhalder

A Vámpírnaplók se veled, se nélküled vámpírpárja a forgatások során gabalyodott egymásba. Több évig jártak is. Aztán a szerelem elmúlt, Ian azóta már megházasodott, Nina pedig egy másik színésszel randizgat.

Objektum doboz

Rachel Bilson és Adam Brody

A Narancsvidék Seth-je és Summerje talán egyike a legikonikusabb sorozatbeli szerelmeseknek. A rajongók szinte ujjongtak, mikor kitudódott, hogy a két fiatal között a kamerákon kívül is izzik a levegő. Ez mára már csak szép emlék a két színész számára. Adam a Gossip Girl sztárjával, Leighton Marissa Meesterrel kötötte össze az életét, gyermekük is született múlt ősszel. Rachel pedig Hayden Christensen oldalán találta meg a boldogságot, az ő csemetéjük 2014 novemberében jött a világra.

Objektum doboz

Jennifer Morrison és Jesse Spencer

Dr. House két asszisztense a sorozatban összeházasodott, és bár úgy tűnt, hogy talán a való életben is ugyanez a sors vár rájuk, az oltárig már sajnos nem jutottak el. Kár értük.

Objektum doboz

Mila Kunis és Ashton Kutcher

Nem sokan tudják, de Mila Kunis és Ashton Kutcher szinte gyerekkoruk óta ismerik egymást, mégpedig egy tévésorozat miatt, hiszen együtt játszottak az Azok a ’70-es években. A történet szerint az utolsó évad legvégén összeházasodtak. Ez tavaly júliusban a való életben is megtörtént.

Objektum doboz

Leighton Meester és Sebastian Stan

A Gossip Girl szívtiprójának, Carter Baizen karakterének (Sebastian Stan) Balirrel (Leighton Meester) és Serenával (Blake Lively) is volt viszonya, de Serenához mélyebb érzelmek fűzték. A való életben ellenben sokkal több köze volt Leighton Meesterhez. A sorozat forgatási évei alatt sokáig randiztak egymással.

Objektum doboz

Anna Paquin és Stephen Moyer

A True Blood két szereplője, Bill és Sookie között bimbózó románc nem igazán végződött jól – azonban a színfalakon kívül már egészen más a helyzet! Anna Paquin és Stephen Moyer összeházasodtak és együtt nevelik Stephen két előző házasságból született gyermekét.

Objektum doboz

Alexis Bledel és Milo Ventimiglia

A Szívek szállodája rajongói imádták Rory és Jess szeszélyes kapcsolatát, és mint utóbb kiderült, a kémia a két karakter között valós volt. Alexis Bledel és Milo Ventimiglia románca 2002-től 2006-ig tartott.

Objektum doboz

Rose Leslie és Kit Harington

Ygritte és Jon Snow a Trónok harca harmadik évadában stílusosan szakítottak: a nő telelőtte nyilakkal. Az őket alakító Rose Leslie és Kit Harington össze is jöttek a valóságban, azóta pedig se veled, se nélküled kapcsolatban vannak. Akárhogy is alakul a románc, reméljük, hogy nyílvesszők nem kerülnek szóba.

Kíváncsi vagy, melyik Trónok harca-szereplő vagy a lelked mélyén? Itt megtudhatod.

Objektum doboz

Blake Lively és Penn Badgley

A Gossip Girl másik ütős párosának, Serenának és Dannek számos szakítását és kibékülését láthatták a nézők, és a sorozat végén végül egymás mellett kötöttek ki. Időközben az általuk játszott szereplőkhöz hasonlóan Blake Lively és Penn Badgley is egymásba szerettek, ám a sors végül külön utakat szánt nekik.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.