Egyéb kategória

8 szuper dolog, amire használhatjátok a szemspirálotokat!

A szempillaspirál elég kitartóan szolgál benneteket, sokáig bírja, és különféle módon meghosszabbítható az élete, ám előbb-utóbb eljön az a pont, hogy kifogy és ki akarjátok dobni. Ne tegyétek!
vous - 2016.01.27.
8 szuper dolog, amire használhatjátok a szemspirálotokat!

Ne tegyétek, hiszen tudjátok jól, néha olyan dolgokat hozhatunk ki a körülöttünk lévő tárgyakból, amelyek akár életmentőek is lehetnek. Emlékeztek, ti sem gondoltátok volna, hogy egy kanál segítség lehet abban, hogy szépséges kontúrt varázsoljatok az arcotokra, mint ahogyan arra sem, hogy egy kiskanálon múlhat a tökéletes szemhéjtus-vonalatok.

Éppen ezért ne dobjátok ki a szemspirálotokat sem, inkább mossátok át a kefét szappanos vízzel, és kapjátok elő, ha a következő kétségbeejtő helyzetekkel találjátok szembe magatokat.

Ha a csaptelepek nem látszódnak a kosztól

Az ugye megvan, hogy eszeveszetten sikáljátok a csaptelepet szivaccsal, de bizonyos részekhez egyszerűen nem fértek hozzá? Ilyenkor hirtelen úgy érzitek, hogy ormótlan, nagy kezetek van, pedig mindössze csak egy spirálkefére van szükségetek, hogy az utolsó koszfolt is eltűnjön!

Ha összevissza áll a szemöldökötök

Forrás:
pixabay

Tudom, létezik rá külön kefe, de mennyivel egyszerűbb már előkapni a régi, tiszta spirálkeféteket, és azzal helyrefésülni a makrancos szálakat? Különben is, fogadok, hogy sokszor nekiestetek volna már spirálozás közben, csak az tartott vissza benneteket, hogy akkor pandamacik lesztek!

Ha égett szaga van a hajszárítótoknak

Az ugyanis azt jelzi, hogy túlságosan eltömődött a propeller. A spirállal pedig könnyedén bejuthattok a réseken, és óvatosan megtisztíthatjátok a szennyeződésektől.

Ha eldugul a lefolyó

Tudom, nem guszta belegondolni, de az esetek 90%-ában mi, csajok vagyunk a ludasak ebben. A hosszú haj a bűnös a lefolyó eldugulásában, és ha belenyúltok egy spirállal, magatok is meglepődtök, mekkora hajcsomó kapaszkodik bele majd.

Ha megőrjítenek a babahajak

Mert a babahajak rakoncátlanok, és MINDIG kilógnak, hiába használjátok a hajatoknak megfelelő tökéletes fésűt, még így is kifognak rajtatok. De nem a spirálotokon! Fújjátok be lakkal, és úgy simítsátok végig a kérdéses részeken, garantáltan nem lesz többé vele problémátok!

Ha összeragadtak a szempilláitok

Forrás:
pixabay

Ó, hányszor gondoltam már spirálozás közben, hogy bárcsak lenne egy tiszta kefém, hogy szétválasszam a rosszul összetapadt pillákat. Ugye, ti is? Mától ne csak vágyjatok utána, hanem legyen is a fiókotokban egy darab!

Ha kifakultak az ékszereitek

Minden ékszerre ráfér egy alapos tisztítás időnként, és a láncok kapcsolódásai bizony kifognak a tisztító vattasimogatásokon is. Ezeket az elérhetetlennek tűnő részeket megtisztíthatjátok a spirálotok keféjével!

Ha cserepes a szátok

Alapos radírozást végezhettek a spirálotokkal, ha ajakbalzsamba mártjátok, és úgy dörzsölitek át a szátokat. Így nemcsak a vérkeringést serkentitek, és a bőrt radírozzátok át, hanem a kenőcsöt is jól beledolgozzátok a bőrötökbe!

Forrás:
pixabay
Ajánlott cikkek