Test

Íme a bizonyíték, hogy baba mellett is lehet sportolni!

Ha gyarapodik a család egy édes, pinduri gyermekkel, akkor bizony felborul a család és az anya élete. Sok minden perifériára kerül, kevesebb idő jut másra.
vous - 2016.01.23.
Íme a bizonyíték, hogy baba mellett is lehet sportolni!

Persze, ettől függetlenül imádjuk őket, hiszen bármekkora energiavámpírok is, ők azok, akik megédesítik az életünket. Ha mégis van olyan dolog, ami miatt fáj az anyák szíve, az az, hogy a sportolást nehézkesebb megoldaniuk egy pici mellett, bár Ashley, aki rúdtáncol, ezt fenomenális módon oldotta meg.

Egyszerűen csak felpattant a rúdra a magára rögzített kislányával, Shannonnal, pördült egyet, és jógapózba helyezkedve megszoptatta a kicsit. Én csak ámulok, szeretnék ennyire menő és fitt anyuka lenni, mint ő! Eleve két dolog mellett is kiállt ezzel: egyrészt babával is megy az edzés, másrészt a nyilvános szoptatás az igenis módi!

Ascenscion

Taking control of the elements… Ascending above it all like… #ifbuddhawasapoledacingbabywearingbreastfeedinggoddess #mswrightsway #goddess #poledancingmom #normalizebreastfeeding #breastfeedingtoddler #attachmentparenting #idothis #keepspace #naturalparenting #babywearing #blackgirlmajicJukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact – licensing(at)jukinmediadotcom

Közzétette: Ms. Wrights Way – 2016. január 10.

Ajánlott cikkek