Világ

J. K. Rowling Teszlek süveg-tesztjéből végre kiderül, melyik házba kerülnénk

Lefogadom, hogy amikor a Harry Potter első részében Harryéket besorolta valamelyik házba a Teszlek süveg, ti is elgondolkoztatok azon, a négy közül hova osztana titeket a süveg. Griffendél, Mardekár, Hugrabug vagy Hollóhát? Most végre megtudhatjátok!
vous - 2016.01.28.
J. K. Rowling Teszlek süveg-tesztjéből végre kiderül, melyik házba kerülnénk

J. K. Rowling saját oldala, a Pottermore visszatért. Tavaly szeptemberben az oldal új külsővel jelent meg, ám a teszlek süveges teszt újraindulására egészen január végéig kellett várni. De most újra itt van!

Azért azzal szerintem nem nagyon lövök mellé, ha azt mondom, a legtöbben griffendélesek akartok lenni, ugye? Mert ők a jók, meg Harry is az volt, meg hát na, végül mindig több pontot kaptak, mint a többi ház bármikor. Szóval jó dolog, ha az ember a Roxfortban épp griffendéles.

Megint kivétel vagyok, mert én a játék szerint mardekáros lettem, és ennek még örülök is. Nem csaltam, nem „játszottam”, hanem őszintén kitöltöttem a feladatsort, pont úgy, ahogy a legtöbb VOUS-lány a szerkesztőségben. Annyit árulhatok csak el, hogy van köztünk még egy mardekáros, de van griffendélesünk, egy hugrabugosunk és egyikünk a Hollóhátba került.

Itt az ideje, hogy kipróbáljátok ti is! A játékot ITT találjátok, előbb regisztrálnotok kell, aztán tölthetitek is a tesztet. Tudjátok meg, hová tartoztok a süveg szerint, és ne felejtsetek el szavazni sem!

Ajánlott cikkek