Egyéb kategória

Érdekes dolgot árul el rólatok, ha játszotok a hajatokkal

Csavargatjuk, dobáljuk, piszkáljuk. Ha unatkozunk, matatunk benne, az ujjunk köré csavarjuk, játszunk vele, mert egyszerűen kell valami a kezünkbe, ami leköti az agyunkat is. A hajjal való játszásnak viszont számos jelentése van, amiről eddig nem tudtatok!
vous - 2016.01.30.
Érdekes dolgot árul el rólatok, ha játszotok a hajatokkal

Szavak nélkül beszélgetni a másikkal mára ritkaságszámba megy, hiszen megtanultuk kifejezni magunkat úgy, hogy megértsék a körülöttünk lévők. Jó, egyeseknek megy, másoknak kevésbé. Ám a kommunikációt a legtöbbször számos testi jel is kíséri, legyenek azok látványos mozdulatok vagy apró rezdülések. Többek között a hajjal való játszás is ezek közé tartozik.

Forrás:
Giphy.com

Azzal szerintem nem tévedek nagyot, ha azt mondom, mi, nők általában büszkék vagyunk a sörényünkre. Imádjuk, ha megdicsérik, ha kiengedve minimum a hátunk közepéig ér. És igen, hajlamosak vagyunk dobálni a loboncunkat, remélve, hogy elkápráztatunk vele valami hímet. Az van, hogy a pasikat nem igazán érdeklik ezek a dolgok, viszont rólunk sok mindent elárulnak!

Szeretethiányos vagy, azért piszkálod a hajad!

Hallom ezt nagyjából mindenkitől a környezetemben, pedig ez koránt sincs mindig így. A hajjal való játszásnak sok jelentése lehet, de az is igaz, hogy gyakran bizonytalanságra, rossz közérzetre utal. Mindenesetre a SheFinds összeszedte a hajunk piszkálásának hat leggyakoribb jelentését:

  • Haj hátradobása vagy megérintése: tollászkodás, hiúság

  • A szemünkbe lógó haj hátrasöprése: szexuális felhívás, idegesség
  • 
Hajcsavargatás: idegesség

  • Haj rágcsálása: idegesség, koncentrálás
  • Haj fül mögé tétele: idegesség vagy tollászkodás, szexuális felhívás
  • Hajjal való játszás, miközben beszélget az illető: tetszeni akar a másiknak
Ajánlott cikkek