Egyéb kategória

A karikás szemek legjobb ellenszere a hűtőtökben lapul

Talán nektek is ismerős a helyzet: aránylag elfogadható időben mentek aludni, drága krémeket használtok lefekvés előtt a bőrötökre, jól is érzitek magatokat, mégis karikás a szemetek alja. Hogy miért? Mert rossz helyen keresitek az ellenszerét!
vous - 2016.01.31.
A karikás szemek legjobb ellenszere a hűtőtökben lapul

Rengeteg szépségtipp van, amit érdemes megfogadnunk, mégis újra és újra előjönnek olyan apróságok, amikre oda kell figyelnünk. Már bennetek is felmerült a kérdés: a karikás szemekre mi lehet a megoldás? A Purewow megadta a választ, ami nem más, mint egy kis petrezselyem!

Mire lesz szükségetek?


Egy marék petrezselyemre, egy tálra, egy fakanálra, egy evőkanálnyi forró vízre (vagy joghurtra) és két vattapamacsra.

Forrás:
Pixabay

Mit kell tennetek?


Tördeljétek össze a petrezselymet, dobjátok a tálba, majd a fakanál segítségével nyomjátok szét a leveleket, hogy kijöjjön a leve. Ezután öntsetek rá forró vizet, és keverjétek össze. Ha vastagabb arcpakolást szeretnétek, a víz helyett használjatok joghurtot. Hagyjátok a krémet hűvös helyen, majd vatta segítségével vigyétek fel a szemetek alá.

Hogyan működik?


Hetente kétszer használhatjátok. A petrezselyem tele van C-, és K-vitaminnal, amelyek fényt adnak a bőrnek, és a duzzanatot is lejjebb viszik. Ha pár hétig alkalmazzátok, egyből látni fogjátok az eredményt!

Ajánlott cikkek