Egyéb kategória

5 mondat, ami minden magas lánynak ismerős lesz

A magas nők – akik tényleg csak egy picivel nőttek nagyobbra annál, hogy törékeny nőnek lehessen őket titulálni – néhanapján piszkosul bal lábbal kelnek, és rájuk talál az összes létező előítéletes ember, aki nem bírja ki, hogy ne éreztesse eléggé,hogy a mikor a centiket osztogatták, ő túl sokáig maradt abban a sorban.
vous - 2016.02.02.
5 mondat, ami minden magas lánynak ismerős lesz

Pedig a magas nők szexik, szépek, öntudatosak, és cseppet sem zavarja őket a magasságuk, elvégre míg nekik amiatt macerásabb beszerezni egy-egy farmert, az alacsonyabb nők is megélik a maguk vásárlási nyomorát. De lássuk, mibe fut bele egy magas nő, ha bal lábbal kel. Nagyon.

Eléred a szekrény tetejét?

Ahaha. Vicces, vicces. Mit keressek ott? A lelkiismeretedet?

(Sanda nézés a lábatokra)

Forrás:
giphy

Nem, nem vettem fel magas sarkút, alapból ilyen magasra nőttem. De ettől függetlenül még egy magas nőnek is lehet magas sarkú cipőfétise, és büszkén hordhatja is a legújabb szerzeményét!

Hány centi magas vagy?

Az első randi előtt, amikor egy pasi kérdezi ezt, az felér egy komoly késztetéssel, hogy töröljétek őt mindenhonnan. És ha magasabbak vagytok, akkor mi van? Hány szerelem teljesült már be óriási centiméter-különbségek ellenére is?! Megírtuk, sok.

A zuhanyzás nálatok nyaktól kezdődik?

Így van, amióta elértük a mostani magasságunkat, a fejünk nem látott se vizet, se szappant. Egyébként pedig feltalálták a csavart, és a zuhanyrózsát kézzel is fel tudjuk emelni. Nem DeVito házában élünk.

Forrás:
giphy

Nadrágot varratsz?

Persze. Az egész ruhatáramat varratom, gondolom, mindenki más elsőre talál magának tökéletesen passzoló nadrágot, pólót, mindent. Az a pár centi kizáró ok. Egyébként meg magasan is stílusosan öltözünk!

Ajánlott cikkek