Egyéb kategória

Adele szívsebész szeretett volna lenni – öt érdekesség, amit nem tudtatok még róla

Adele azok közé az énekesnők közé tartozik, akiket mindenki imád. Elég meghallgatnunk egy számát ahhoz, hogy elgondolkoztasson minket az élet nagy dolgairól. De nem gondoljátok, hogy kicsit keveset tudunk róla?
vous - 2016.02.13.
Adele szívsebész szeretett volna lenni – öt érdekesség, amit nem tudtatok még róla

Adele az egyik kedvenc énekesnőm, szerintem nem létezik még egy ilyen hang a földön, mint az övé. Hallottátok már a legjobb feldolgozásokat a Hello című slágeréből? Ha nem, akkor itt meghallgathatjátok. Viszont nemcsak a hangja nagyon erős, de a személyisége is azt érzékelteti mindenkivel. hogy egy független nőről van szó. Ez sokunknak önbizalmat és magabiztosságot adhat, ami a mai lányokra ráfér, valljuk be. Vannak viszont olyan dolgok, amiket még csak nem is sejtettük volna róla. Ismerjétek meg ti is napjaink egyik legjobb zenészét, Adele-t!

1. Szívsebész akart lenni

Csupán 10 éves volt, amikor nagyapja életét vesztette. Ekkor döntötte el, hogy szívsebész szeretne lenni. Amikor beiratkozott a középiskolába, még plusz-biológiaórákat is felvett, de végül feladta ezt a pályát, és a zene mellett döntött. Tíz évvel később épp a Someone Like You című számot énekelte el az édesanyjának, mire ő így felelt:

Sebész vagy. Megjavítod az emberek szívét.

2. A zeneszámok címe sokkal többet sugall, mint gondolnánk

A két legnépszerűbb kislemeze, a Chasing Pavements és a Rolling in the Deep is Észak-Londonban található szülőhelyére utal. A Chasing Pavements, vagyis kergető járdák onnan kapta a címét, hogy egy kocsmában arcon ütötte az egyik exét, majd a biztonságiak üldözőbe vették, és addig szaladt, amíg le nem hagyta őket.
A Rolling in the Deepet pedig úgy magyarázta, hogy Angliában van egy szleng, a roll deep, ami magyarul annyit tesz, hogy tartod a hátad valakinek, így sosem lesz egyedül a bajban. Annyira gengszternek látta ezt a kifejezést, hogy muszáj volt dalba foglalnia.

Forrás:
giphy.com

3. Nem szereti a vörös szőnyeget

Adele már többször is nyilvánosan kijelentette, hogy nem szereti a vörös szőnyeges szerepléseket. Nem érzi magát bizonytalannak, csak nem szereti, még a gyomra is görcsbe rándul tőlük. Ez a színpadra is igaz, mivel nagyon lámpalázas, és szinte képtelen arra, hogy improvizáljon.

4. Tetoválása is van

Van néhány tetoválás a kezén, az egyiken Paradise, vagyis mennyország, a másikon pedig Angelo, ami a fia neve. A magyarázata a két feliratra egyszerű volt: „Angelo az én mennyországom.”

5. Imádta a Spice Girlst!

Hatalmas rajongója volt a Spice Girlsnek. Inspirálta a lánybanda, erőt árasztottak, hiszen mind az öten egyediek voltak a maguk módján. Geri Halliwell volt a kedvence, és amikor kilépett az együttesből, akkor érezte először, hogy megszakad a szíve.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.