Egyéb kategória

„Úgy éreztem, túl sok ez a nő, túl dögös” – interjú Kiss Ramónával a Grease Bettyjéről

A Grease-ben szerepet vállaló ismert színészek sora szinte végtelen. Kiss Ramónát is egy ország ismeri – no de nem erről az oldaláról! A Magyar Színházban látható előadás előtt Betty Rizzo megformálójával beszélgettünk.
vous - 2016.02.18.
„Úgy éreztem, túl sok ez a nő, túl dögös” – interjú Kiss Ramónával a Grease Bettyjéről

Egyre több musicalben láthatunk, többek között Betty Rizzo figuráját alakítod a Grease-ben. Tudatos választás volt a részedről, hogy a prózai szerepek felől a musical felé fordultál?

Nem volt feltétlenül az, de most már nagyon élvezem, hogy a színháznak ezt a részét is kipróbálhatom. 15 éve a színészet az egyik legfontosabb dolog az életemben, nagyszerű, hogy a prózai szerepek után ez a műfaj is rám talált! Először Lilla a Poligamyban, majd Betty Rizzo a Grease-ben. Mindkettőben sokat kell énekelni és táncolni, a legnagyobb örömömre!

Miért volt a szerepálmod Rizzo karaktere?

A Grease filmváltozata végigkísérte az egész gyerekkoromat, mert anyukámnak ez volt az egyik nagy kedvence a Dirty Dancing mellett, így egy évben legalább huszonötször megnéztük. És mivel a történet az egész világon kultuszfilmmé vált, azt tudtam, hogy ha egyszer lesz rá lehetőségem, mindenképp szeretnék majd én is részt venni ebben a darabban. Nagyon hálás vagyok, hogy egy ilyen nagy volumenű előadásban épp ezt az izgalmas karaktert játszhatom, amilyen Betty.

Az interjú folytatásáért kattintsatok ide!

Forrás:
Bánfalvi Stúdió
Ajánlott cikkek