Egyéb kategória

„Tényleg önfeledt volt a hangulat” – Exkluzív beszámoló a Saul fia alkotói tiszteletére rendezett Los Angeles-i vacsoráról

A VOUS-lányokkal már nagyon várjuk, mit hoz az Oscar, lesz-e magyar díj, Leonardo DiCaprióért újra könnyeket hullatunk-e. Természetesen a Los Angelesben élő magyarok is nagyon várják az estét. A 2011 óta kint élő Boros Mártától exkluzív beszámolót kaptunk a Saul fia alkotói tiszteletére rendezett vacsoráról.
vous - 2016.02.28.
„Tényleg önfeledt volt a hangulat” – Exkluzív beszámoló a Saul fia alkotói tiszteletére rendezett Los Angeles-i vacsoráról

Márti a minap megmutatta, hogyan készülnek ők az Oscarra. Akkor megígérte, küld néhány fotót a vacsoráról is, amelyre a férjével hivatalosak voltak.

Vasárnap, nem sokkal délelőtt 10 után jött is tőle az üzenet Facebookon. Először csak a képeket küldte át. Azonnal feltűnt, milyen gyönyörű ruhában van.

”A Bloomingdale’s-ben vettem, Aidan Mattox. A cipő Nine West, a táska Louis Vuitton, az ékszer Tiffany” – sorolta Márti, és ha ez lenne az első teszt akkor, ha valaki a vörös szőnyegre szeretne lépni, akkor ő simán venné az akadályt.

A sztároknak szinte kötelező elsorolni, melyik tervezőtől kapták a ruhát, honnan van az ékszer vagy a különlegesebb cipő, amit viselnek. Ez amúgy már nekünk, VOUS-lányoknak is elég jól menne, nézzétek csak!

Forrás:
Boros Márta

A vörös szőnyeg egyébként nem maradt el. A Golden Globe-nak otthont adó The Beverly Hilton szomszédságában található The Peninsula Beverly Hills hotel adott otthont a vacsorának, amelyet a Saul fia alkotói tiszteletére rendeztek.

Az eseményen jelen volt tudósítóként Jaksity Kata, de ott volt Andy Vajna és felesége, Gene Simmons magyar származású amerikai zenész, Szemerkényi Réka, Magyarország washingtoni nagykövete a férjével, Colleen Bell nagykövetasszony a férjével, és még sok más ismert és a filmet elismerő ember.

De hogyan került oda Márti, aki blogjában és Facebook-oldalán rendszeresen beszámol a divattal kapcsolatos újdonságokról, a Los Angeles-i életről, és néhány sztárról is szívesen oszt meg történeteket?

Forrás:
Boros Márta

„A férjem a Los Angeles-i főkonzulátus külgazdasági attaséja, így járt a meghívás, de a szervező dr. Susan Pekaroviccsal és családjával nagyon jó kapcsolatot ápolunk, amellett, hogy vigyáz az egészségünkre” – mesélte Márti, aki már nagyon várja a díjátadót, amelyet a családjával otthonukban néznek végig.

Azt mondja, az eseményen mindenki nagyon kedves és közvetlen volt – köztük a film alkotói is.

Volt egy Oscar-torta, amin a gyertyákat a filmesek együtt fújták el. Tényleg önfeledt volt a hangulat.

Szép emlék, hogy részt vehettem ezen az eseményen, nagy öröm a film nevezése, izgalommal teli a várakozás estig, de most azért alszom egyet” – köszönt el.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.