Egyéb kategória

Budapesti tippek Tom Hanksnek: itt találkozhat a VOUS-lányokkal

Most, hogy Tom Hanks második körét futja Budapesten, a VOUS-lányokkal úgy gondoltuk, egy kicsit elszórakozunk, és nem azt mutatjuk be, hogy hol szelfizett eddig a sztár, hanem, hogy ő hol találkozhat a VOUS-lányokkal.

vous - 2016.03.04.
Budapesti tippek Tom Hanksnek: itt találkozhat a VOUS-lányokkal

Tom Hanks jelen pillanatban is azon munkálkodik, hogy egy csúcsszuper filmet hozzon össze, az Infernót. Teszi ezt Budapesten. Mielőtt elmondanánk neki, hogy találkozhat velünk, eláruljuk, hogy eddig merre járt hazánkban, és hogy szelfizte szét Budapestet.

Azt már tudjuk, hogy kedvenc étterme a Borkonyha, előző látogatásakor és most is készített képet az ott dolgozókkal. Talán a Borkonyhások kicsit féltékenyek lehetnek, hiszen 2015-ben Tom Hanks Giannival is készített szelfit, talán együtt főztek egy jót? Nem. Gianni szerepelni fog a most készülő Infernoban.

Ám mondok jobbat: 2015-ös látogatásakor Takács Nóri operatőre, Bence is összefutott vele az utcán, de akkoriban a Ráday utca egyik optikusát is meglátogatta, hiszen Budapestet csak éles szemmel szabad stírölni. Amikor már tisztán látott, a Terror házába is elnézett. Legutóbb pedig szerdán látták a sztárt a Dob utcai Doblo Bor & Bárban.

Tom Hanks a Borkonyhában

Közzétette: Borkonyha – 2016. február 25.

Tom Hanks a Doblóban

Tom Hanks Giannival 2015-ben

Forgatas nap vegen!!! Super volt!!! Grazie !!!

Címkék: #budapest #tom hanks
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.