Kezdődjön a virágterápia! – 4 Insta-profil, ami minden növényimádónak kötelező

Kezdődjön a virágterápia! – 4 Insta-profil, ami minden növényimádónak kötelező

Ha bolondultok a csodaszép, illatos növényekért, akkor ezt a négy Instagram-profilt egyszerűen nektek találták ki. Ezek a fotók nemcsak a szemnek, de a léleknek is pihentetőek – igazi felüdülés a szürke hétköznapokban. Kezdődhet a növényterápia?

Mivel már nem vidéken élek, ahol a nagymamám csodálatos rózsái az egész környéket beillatozták, és ahol a tavaszi szellővel az orgona illata is szállt a levegőben, gyakran szoktam ábrándozni virágoskertekről. Mivel azonban Budapesten nincs sok esély arra, hogy saját kertem legyen, így virtuális megoldást kerestem.

A növényekről úgy tartják, produktívabbak leszünk tőlük, megnyugtatnak, javítják a hangulatunkat – szóval hagyjátok, hogy a következő fotók elvarázsoljanak titeket a virtuális virágoskertetekbe. Jöjjön 4 Instagram-profil, ami minden növényimádónak kötelező!

Plant The Future

Ez a dizájnstúdió a napfényes Miamiban van, ahol úgy használják a növényeket, ahogy eddig el sem tudtátok képzelni. Például mit szóltok a rohamosztagos kaspóhoz?

#PlantTheFuture #PlantTheFutureHome #MiamiBeach #wynwood #garden #cactus #plants #PalomaTeppa#plants #design PlanTheFuture.com #starwars #stromtrooper

PLANT The FUTURE, Paloma Teppa (@plantthefuture) által közzétett fénykép,

Coral & Herb

Ezek a képek egyszerűen varázslatosak. Inspirálódjatok ti is a különleges növényekből és dekorációkból!