Test

Hódítsatok a frizurátokkal edzés közben is!

Valljuk be, az edzőterem nem az a hely, ahol a legjobban nézünk ki. Izzadunk, lihegünk, és a hajunk is borzalmas – ez utóbbin azonban segíthetünk. Most ugyanis olyan frizurákat mutatok nektek, melyek amellett, hogy nagyon trendik, még praktikusak is!
vous - 2016.03.13.
Hódítsatok a frizurátokkal edzés közben is!

Ha azt mondom sportolás, általában nem a szupertrendi frizura az, ami először beugrik. Pedig miért ne lehetnénk egyszerre divatosak és praktikusak? A következő 5 frizura nagyon jól néz ki, mégis egyszerű őket elkészíteni és nem zavarnak titeket a legkeményebb edzések közben sem. Próbáljátok csak ki őket!

Laza konty a fej tetején

Nagy szerencsénkre ez a szuperegyszerű frizura most nagyon trendi, ráadásul pillanatok alatt elkészül. Csak csavarjátok a kontyot a fejetek tetejére és tádám, mér kész is a tökéletes haj az edzéshez!

Bunday…✌ #topknot #minimal #figtla

Figtny (@figtny) által közzétett fénykép,

Félkonty a fej tetejére

Ugyanúgy készül, mint az előző frizura, a trükk csak annyi, hogy nem tekeritek bele az összes hajatokat a kontyba, csak egy részét. Ez akkor jó, ha nem igazán szeretitek összekötni a hajatokat, mivel így egy része ugyan kibontva marad, mégsem lóg a szemetekbe edzés közben.