Otthon

Apró trükkök, amikkel bevihettek az otthonotokba egy cseppnyi luxust

Néha vágyakozva lapozgatjátok a lakberendező magazinok lapjait? Ti is szeretnétek az ott látott hangulatot viszontlátni az otthonotokban? Nem is gondolnátok, mennyire egyszerű dolog egy csipetnyi szépséget a lakásotokba csempészni.
vous - 2016.03.15.
Apró trükkök, amikkel bevihettek az otthonotokba egy cseppnyi luxust

Nem kell nagy dolgokra gondolni, de tényleg! Néha pár ezer forintból vagy még kevesebből is becsalogatható a luxus a házatokba, nem kell hozzá egy ódon antik szekrény, mindössze illatokkal, fényekkel, apró tárgyakkal kell játszanotok.

Az ágyatok legyen mindig rendezett!

Legyen az ágyatokon szép takaró, amit ráterítetek reggelente. Higgyétek el, bármekkora káosz van a szobában, a rendezett, takaros ágy nyugalmat sugároz!

An elegant place to lay your head #jennymartindesign #jmd #interiors #bedroom #design #victoriabc #yyj #timelessinteriors #custom #elegant

Jenny Martin Design Inc. (@jennymartindesign) által közzétett fénykép,

Legyen friss virág a vázátokban!

Ezzel egy cseppnyi luxus fog virágozni a vázátokban. A friss vágott virág energiát visz a szobátok légkörébe, arról nem beszélve, hogy szemet gyönyörködtető látvány! Apropó, az illatos virágos tetoválásról olvastatok már?

#swedese #flowertable #christineschwarzer #flowermono picture @strawberrydreams.se

Swedese (@swedeseab) által közzétett fénykép,

Gondoskodjatok a hangulatvilágításról!

A plafon világítása olykor agresszívnek tűnhet. Helyette a kisebb lámpákat, égősorokat preferáljátok! Ez a hangulatos szoba titka.

Cuki párnákat mindenhová!

A kanapéra elszórt, jól felrázott pufi párnák hívogató látványt nyújtanak. Amióta nálunk is landolt pár darab, nem bírunk róla leszakadni.

Használjatok gyertyákat!

Sok-sok gyertyát! Hangulatos fényt árasztanak, ha jó helyre teszitek, ráadásul annyiféle van belőlük. Készíthettek akár magatok is egy ilyet. Extra tipp, hogy a ruhásszekrénybe téve az illatos gyertyákat akár illatosítóként is használhatjátok.

Tartsátok tisztán az ablakokat!

A foltos ablak illúzióromboló. Lehet, csak 3 folt van rajta, de akkor is töröljétek át, a párkányokkal, redőnyökkel együtt! Meg fogtok lepődni, milyen sokat dob a szobán.

Ajánlott cikkek