Egyéb kategória

Szuper szépségkihívások, hogy végre tényleg szeressétek magatokat

Ma is egy kihívás, na meg holnap is. Az emberek lassan már nem tudnak olyan próbatételt kitalálni, mellyel nem önmagukat fényezik mások előtt. Pedig a legtöbbnek meg lehetne találni a hasznos oldalát, ilyenek a lányok körében már jól ismert szépségkihívások is. Ezért elhoztuk nektek azt az öt szépséggel kapcsolatos önbizalomfokozót, melyek azt a nemes célt szolgálják, hogy minél jobban érezzétek magatokat a bőrötökben.
vous - 2016.04.09.
Szuper szépségkihívások, hogy végre tényleg szeressétek magatokat

Manapság csak kapkodjuk a fejünket a rengeteg kihívás hallatán. Volt az elhíresült Ice Bucket Challenge, mely alapvetően jó célt akart szolgálni, azonban a legtöbb ember pont erről az üzenetről feledkezett meg. Emlékszem, volt olyan is, amikor a kedvenc versünket lehetett megosztani a nagyérdeművel, de a végén mintha már az is csak arról szólt volna, hogy mások előtt tetszelegjünk, milyen pengék vagyunk irodalomból. Kijelenthetjük, hogy a legtöbb ilyen kihívás értéke nagyon minimális, azonban mégsem mindegyik teljesen céltalan, ha jól használjuk fel őket.

Nem is hinnétek, de keringenek a neten olyan szépségkihívások, melyek bizony a ti érdeketeket szolgálják. Csemegéztem kicsit az Allwomenstalk oldaláról, és elhoztam nektek azt az öt szépségkihívást, melyek megtanítanak titeket tényleg szeretni önmagatokat.

1. Tükröm, tükröm…

Forrás:
www.pexels.com

Ne hagyjátok, hogy a tükör az ellenségetek legyen! Mondjatok a tükör előtt olyan pozitív gondolatokat, melyek felvillanyozzák az egész napotokat. Ha ezt túl merésznek tartjátok, elég, ha kis üzeneteket hagytok rajta, melyeket nap mint nap olvasva könnyebben inspirálódhattok. Bátran mosolyogjatok vissza magatokra, nincs is jobb a pozitív visszacsatolásnál!

2. Kevesebb smink, nagyobb önbizalom

Viseljetek kevesebb sminket, mint általában szoktatok, vagy használjatok kevesebb terméket a make-upotokhoz. Nyugodtan készítsetek olyan szelfit, amin nem viseltek sminket. Tudjátok, a természetes szépség soha nem megy ki a divatból!

3. Nem fontos más véleménye

Az egyetlen vélemény, ami fontos, az csakis a sajátotok. Ne hagyjátok befolyásolni magatokat, hiszen mindig az számít, hogy amit csináltok, nektek legyen jó.

4. Egy óra csak magatokra

Forrás:
www.pexels.com

Nincs szükségetek más társaságára, hogy boldogok legyetek. Egy kis egyedüllét mindenkinek kell, hiszen segíthet, hogy jobban megismerhessétek önmagatokat. Olvassatok, kiránduljatok! Csak a képzelet szabhat határt annak, hogy mennyi mindent tehettek meg egyedül.

5. A szexi fehérneműk ereje

Viseljetek hétköznap is szexi fehérneműket! Nem kell megfelelő alkalmat találni egy-egy ilyen darab viselésére. Ha egy borongós szerdai napon vesztek fel egy csodás csipkés melltartót, garantáltan nem lesz olyan sokáig komor a kedvetek.

Ajánlott cikkek