Egyéb kategória

Van élet posztolás nélkül: ezek a hírességek nemet mondtak a Facebookra

Valljuk be, sokszor érezzük úgy, hogy lehetetlen közösségi oldal nélkül élni. Egyrészt az iskolai, irodai melók feléről onnan értesülünk, másrészt csak akkor hallanánk az ismerőseinkről, ha felhívnánk őket – uh, tiszta '90-es évek. Szóval minden hiszti nélkül a közösségi oldalaknak azért hasznát vesszük, nem úgy, mint egyes sztárok.
vous - 2016.04.05.
Van élet posztolás nélkül: ezek a hírességek nemet mondtak a Facebookra

Persze, ha sztárok vagytok, akkor tényleg nem létszükség a közösségi oldal, hiszen a „melókról” az ügynökötök gondoskodik. Csupán jófejségből csinálnak a hírességek közösségi oldalt, hogy a rajongóknak megmutassák, néha ők is hétköznapi emberek, ahogy Beckhamék teszik mostanában.

Na meg, hogy elejét vegyék a pletykáknak vagy éppen ott tisztázzák a kínos szitukat. Én imádom a posztjaikat böngészni, bár sokukról nem tudok meg sok mindent.

Azonban vannak olyan sztárok is, akik nem engednek a közösségi oldalak csábításának. Nézzük, kik ők!

Jennifer Lawrence

Az Oscar-díjas színésznő a BBC-nek adott interjújában mondta el véleményét a közösségi oldalakról: „Soha nem lesz Twitterem! Nem igazán vagyok jó a technológiai dolgokban, az e-mailekkel sem tudok lépést tartani, így a Twitter elképzelhetetlen a számomra.

Forrás:
AFP

Sandra Bullock

Sandra Bullock inkább az internet örök emlékezőképessége miatt aggóik: „Nem fogok szelfit csinálni magamról, majd feltölteni valahová, úgy, hogy azt soha nem tudom majd kitörölni!” – nyilatkozta a színésznő a The Timesnak.

Forrás:
AFP

Scarlett Johansson

„Nincs se Twitterem, se Facebookom, bármi máshoz nagyobb kedvem van, mint hogy az életem minden pillanatát megosszam” – mondta Scarlett a Interview Magazinnak.

Forrás:
AFP

Jake Gyllanhaal

Meglepő, amit a kimondhatatlan nevű sztárpasi mondott: „Úgyse keres senki. Komolyan mondom. Azt hiszem, ez elég sokatmondó és kicsit ijesztő!” – sírta el bánatát az USA Todaynak. Azért ezt nehezen hisszük el!

Forrás:
AFP

Brad Pitt és Angelina Jolie

Megijeszt ez az új világ!” – mondta Angelina a People Magazinnak, aki saját magát csak „old schoolnak” nevezte. A párnak egyébként van egy külön csapata arra, hogy figyeljék a közösségi médiát, nehogy a gyerekeik illetlen tartalommal vagy a róluk szóló fals hírekkel találkozzanak.

Forrás:
AFP
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.