Egyéb kategória

Megható: tetoválással állított emléket apjának Michael Jackson lánya

Április 3-án ünnepelte 18. születésnapját Paris Jackson, Michael Jackson lánya. E jeles alkalomból tetoválást varratott magára, méghozzá nem is akármilyet.
vous - 2016.04.07.
Megható: tetoválással állított emléket apjának Michael Jackson lánya

A pop királyának lánya, Paris Jackson, egy új tetkóval ünnepelte a születésnapját. A lány édesapja kézírásával az alábbi mondatot varratta magára:

Queen of my Heart

Paris a People magazinnak meg is magyarázta, miért ezt a feliratot választotta: „Mindenki számára ő volt a pop királya, számomra is király volt, de a szívemé.”

A varrást Justin Lewis tetoválóművész készítette, akit nagyon meghatott Paris apja iránti szeretete és képet is posztolt saját Instagram-oldalára az elkészült műről.

Paris Michael Jackson got her tattoo today, letters from her father, so sweet. #parisjackson and Austin Brown her cousin.

Justin’s Dermagraphink Tattoo (@dermagraphink) által közzétett fénykép,

A tetoválás ötlete nem új keletű Paris Jacksonnál. Három évvel Jacko halála után azt tweetelte, hogy csináltat egy tetoválást az apja emléke előtt tisztelegve: „Valami olyasmit szeretnék, hogy augusztus XXIX legyen a hátamra tetoválva” – mondta akkor, ugyanis Michael Jackson 1958. augusztus 29-én született.

Nos, szerintük a végül elkészült tetoválás jobb választás lett, minket is meghatott.

Ajánlott cikkek