Egyéb kategória

Ilyen kínos lehet a szex, ha csendes személyiségek vagytok

Bizonyára mindannyian egyetérthetünk abban, hogy a szex akkor jó, ha mindkét fél egyaránt élvezi. Ehhez pedig szükséges a megfelelő kommunikáció, hiszen partnerünk nem jós, nem tudhatja mindig, éppen mire van szükségünk, mire vágyunk. Most elhoztam nektek azokat a kínos szituációkat, melyek könnyedén megeshetnek, ha nem vagytok túl beszédesek hancúrozás közben.

vous - 2016.04.05.
Ilyen kínos lehet a szex, ha csendes személyiségek vagytok

A jó kapcsolat alapja a megfelelő minőségű és mennyiségű kommunikáció, és ez igaz a szexuális életetekre is. Ha elmondjátok a partnereteknek, mire vágytok, azzal nem csupán magatoknak tesztek jót, hanem neki is, hiszen tudni fogja, hogy okozzon örömet nektek. Ilyenkor pedig felmerülhet a kérdés, hogy mi újság azokkal, akik nem túl bőbeszédűek és hangosak az életben, így az aktus során sem. Ők könnyen kerülhetnek kínos helyzetekbe – írja a Hellogiggles. Íme, három kellemetlen szituáció, melyekre jobb, ha felkészültök, ha a partneretek csendes személyiség, vagy ha éppen ti vagytok azok, akkor talán már megtapasztaltátok őket.

1. „Mondd meg, mit csináljak!”

Forrás:
www.istock.com

Amikor a partneretek arra kér titeket, hogy meséljétek el a vágyaitokat, valamiért hirtelen megkukultok. Szívesen mondanátok valamit, de nem is olyan egyszerű, mint elsőre tűnik. Lehet, nem is tudjátok, mit akartok, vagy nem tudjátok kifejezni magatokat, ő pedig csak vár és vár, hogy végre megszólaljatok. Tudjátok, mit? Nem is feltétlenül kellenek szavak ilyenkor, kísérletezzetek, mozogjatok úgy, ahogy nektek jó, apró gesztusokkal vezessétek rá őt és magatokat is arra, mi okoz örömet.

2. „Mondj valami mocskosat!”

Ha azt szeretné a társatok, hogy beszéljetek csúnyán vagy mondjatok mocskos szavakat szex közben, szeretném jelezni, hogy egyáltalán nem kötelező! A legrosszabb, amit mondhattok, az maximum csak annyi, hogy a konyha elég mocskos. Egyébként ha szeretnétek a párotok kedvére tenni, nyugodtan kérdezzétek meg, hogy mit szeretne hallani, és következő alkalomra már tudni fogjátok, hogy mi az, ami neki is tetszene. Persze a tiszta konyhán kívül. Ha meg nagyon nem jön be ez nektek, akkor ne erőltessétek, vagy megérti a párotok, vagy nem is ő az igazi számotokra.

3. „Miért nem mondasz semmit?”

Ha ezt kérdezi a partneretek, tudnotok kell, bizony úgy gondolja, hogy vele van a baj. Ha aktus közben nem nyögtök vagy esetleg nem adtok ki hangokat, nagy valószínűséggel hiheti azt, hogy valami probléma van, és ő tehet róla. Nem kötelező hangosan kiabálni szeretkezés közben, de próbáljátok meg kiadni azokat a hangokat, amiket elnyomtok magatokban. Higgyétek el, a szerelmetek értékelni fogja, hát még ti! De ha ez nagyon nem megy, akkor sincs semmi baj, rengeteg néma gesztussal is tudtára adhatjátok, hogy jó vele és ha előre elmondjátok neki, hogy tőletek ne várja a magas C-t, akkor elkerülhetitek ezt a kínos helyzetet.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.